luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATESe normalizează și zoofilia? Un profesor universitar va vorbi la o conferință...

Se normalizează și zoofilia? Un profesor universitar va vorbi la o conferință în Australia despre „ultimul tabu al societății”: sexul cu animalele

Un profesor universitar britanic va susține o conferință la Sidney despre moralitatea ideii de „iubire a animalelor de către oameni” și despre „zoosexualitate”, scrie Daily Mail.

Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului Ideilor Periculoase (FODI) de luna viitoare.

Profesorul britanic în cauză este Joanna Bourke, cadru didactic la University of London și promite să aducă la lumină „idei provocatoare”.

Descrierea sesiunii de comunicări ținută de Bourke vorbește despre prezentarea unei „istorii moderne” a sexului dintre oameni și animale și va provoca auditoriul să privească la „schimbarea sensurilor” noțiunilor de „bestialitate” și a „iubirii de animale”.

„Doar în ultimii ani unii oameni au început să pună sub semnul întrebării prohibiția totală a zoosexualității”. „Sunt argumentele lor periculoase, perverse sau pur și simplu greșite?”, se întreabă Bourke pe siteul evenimentului, scrie Daily Mail.

În mod aiuritor, problema ridicată de presa australiană și de opinia publică este legată de faptul că animalele nu și-ar da „consimțământul” asupra actului, nu că actul în sine ar fi greșit.

Așa cum remarcă intelectualul american Rod Dreher, „dacă animalul ar putea cumva să-și dea consimțământul, atunci nu ar avea nicio obiecție. Ar cădea atunci pe umerii zoofilului să demonstreze că animalele pot consimți să fie violate sexual. Dacă zoofilul ar juca rolul partenerului pasiv într-un astfel de cuplu, atunci argumentul ar fi plauzibil”.

„Așa că s-a ajuns aici, în cazul liberalilor, în această fază târzie a Revoluției Sexuale: singura cale sau măcar, prima cale de a obiecta față de bestialitate este pe bază de consimțământ”, a scris Rod Dreher pe The American Conservative.

În 2013, în Germania a existat un protest al zoofililor împotriva unei legi care a incriminat sexul cu animalele, după mai bine de 30 de ani în care astfel de relații au fost legale.

În context este de remarcat că Novak Djokovici, un atlet perfect sănătos, nu a avut voie să joace în Australia, autoritățile considerând că un jucător nevaccinat ar putea pune sub semnul îndoielii măsurile Puterii.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Festival Of Dangerous Ideas – Festivalul ideilor periculoase, ce interesant. Te pomenești că vor vorbi și de componenta etnică majoritară a comunismului, a presei, a bancherilor? Și cine și-ar fi putut închipui că or să ajungă să invoce scuza asta a libertății de exprimare ca să aducă în discuție subiecte “controversate”? Cu siguranță nu le-am servit-o noi pe tavă când am abandonat moralitatea drept concept obiectiv și am început să ne justificăm normalitatea prin dreptul la libertate de exprimare, plângându-ne totodată de cenzură, ca apoi și ei să ne-ntoarcă acum numaidecât foaia dacă încercăm să le închidem microfonul la mizerii.
    N-am prea înțeles exact nici ce a vrut Dreher să spună și ce sau cum anume din toată porcăria asta ar putea fi vreodată plauzibil. Dar în prostia-mi bătrânească nici nu-mi vine să mai încerc. Tot văd cum conservatorii încearcă să abordeze intelectual astfel de teme și mai mult își sapă propria groapă. Cu dracu’ nu stai la discuții, că ajungi să-ți poți justifica orice.

  2. Binențeles, Dinu.Dar în asta sunt specializați comuniștii, în minciuni.Minciunile ,cu cât mai exagerate sunt, cu atât mai credibile par pentru categorii cu indice mai redus.Ori, sexomarxismul este despre putere, ca toate celelalte forme de marxism, dar cu accent pe sex, unde au găsit” de protejat” “minorități ” care se înmulțesc ca smântâna țiganului.LGBT a devenit LGBTQ unde Q e întins ca guma de mestecat.Nu le-au ajuns astea și au trecut la rase.Au inventat”intersecționalitatea” declarând sexul real sau imaginar”feminin” o rasă.A apărut înca un roman despre care poate, n-ai știunță”o lume fără albi”(!!).Poligamia, poliandria, orice, ca să distrugă familia și să atomizeze societatea.Fără familie, orice viața e bună , la comun, ca animalele, cu animalele, cu burta plina de gândaci și jointul la îndemână.Copii, căsătoria monogamă heterosexuală(au devenit necesare precizări)au rost, sunt scăpate de sub control politic.Așa, o adunătura colorată de drogați, fără trecut și viitor, fără bătrânii care trebuie euthanasiați(visul lui Heydrich) e ceea ce-și doresc tovarășii.Însă nu și oamenii.

  3. Pentru cei destupati la minte era evident ca acceptarea homosexualitatii ca si normalitate nu face decat sa deschida cutia Pandorei…pe aceeasi logica “love is love” urmeaza acceptarea zoofiliei, poligamiei, pedofiliei, necrofiliei etc etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate