vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATESe lucrează la un film despre viața dirijorului Sergiu Celibidache. Marele muzician...

Se lucrează la un film despre viața dirijorului Sergiu Celibidache. Marele muzician român va fi interpretat de John Malkovich

Americanii lucrează la un film despre viața dirijorului Sergiu Celibidache, iar rolul principal va fi jucat de către cunoscutul actor John Malkovich, informează revista Variety.

Pelicula va înfățișa viața marelui muzician român, pe baza unui scenariu scris de fiul dirijorului, Serge Ioan Celibidache.

Filmările vor avea loc în România în primăvara și vara anului 2022, Malkovich interpretându-l pe Celibidache în anii finali ai compozitorului. Nu a fost încă distribuit actorul care-l va juca pe Celibidache tânăr.

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Sunt încântat și onorat că mi se oferă ocazia de a-l juca pe dirijorul Sergiu Celibidache”, a spus Malkovich. “Un talent unic, el este considerat unul dintre marii vizionari ai muzicii clasice din secolul trecut. Să-l joc în ultimii ani ai vieții va constitui o călătorie dificilă și fascinantă. ”

„Cravata galbenă” este o coproducție internațională între Oblique Media Film și Celi Films din Marea Britanie. Producătorii filmului vor fi Adela Vrînceanu Celebidache, Cristina Dobrițoiu, Titi Rădoaie și James Olivier.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE