ACTUALITATESe întoarce Julien? Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Dacian Cioloș ca premier

Se întoarce Julien? Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Dacian Cioloș ca premier

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni, 11 octombrie, la finalul consultărilor cu partidele politice, că a decis să-l nominalizeze pe Dacian Cioloș pentru funcția de premier.

Klaus Iohannis: „Am avut astăzi consultări cu partidele parlamentare după ce guvernul a fost demis prin moțiune. În toate discuțiile am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent cine guvernează. E extrem de important de gestionat situația pandemică, creșterea prețurilor la energie și să se ia măsuri ca celelalte prețuri să nu crească la un nivel insuportabil pentru populație. E foarte important să beneficiem de sumele mari din PNRR și să nu dăm cu piciorul la această oporturnitate.

Am reiterat importanța pregătirilor pentru iarnă și am subliniat că acestea sunt chestiunile cu adevărat importante pentru români și nu certurile politice între diferiți actori. Formațiunile au venit cu diferite abordări și propuneri. Din toate acestea eu am reținut una pe care o voi și pune în practică, și anume am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe Dacian Cioloș”.

Reamintim că Cioloș, pe care îl mai cheamă și Julien, a mai fost premierul României, după demisia cabinetului Ponta în urma tragediei de la clubul „Colectiv”. Cioloș a fost premier între 17 noiembrie 2015 – 4 ianuarie 2017.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Dacă Parlamentul îl va vota pe acest arivist și acoliții lui, atunci este o dovadă că sunt toți de aceeași teapă. Iar poporul care va fi trădat din nou, ca de fiecare dată în acești 32 de ani, va trebui să-i măture. Pe toți. Și fără nicio întârziere. Deja este (prea) târziu.

  2. Este încă o dovadă că dumneavoastră nu aveți ce căuta în această funcție ! Acest individ nu are ce căuta într-o funcție așa de înaltă !! Luați-vă de mână și lăsati-ne în pace !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...