duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATESe întâmplă o minune cu Ecaterina? Micuța a reacționat când a fost...

Se întâmplă o minune cu Ecaterina? Micuța a reacționat când a fost atinsă cu mir de la Sf. Dimitrie, deși medicii spuneau ar fi trebuit să trăiască doar două zile!

Ecaterina (12 ani), fiica părintelui Nicolae Dima, duce o luptă extraordinară pentru viață. Conform ultimelor noutăți oferite de părintele Vasile Ioana, coleg al tatălui fetiței, Ecaterina a fost împărtășită și semnele s-au văzut imediat pe situația copilei.

Ne-am întâlnit cu domnul doctor Iliescu, un mare medic neurochirurg, care ne-a spus că fetița nu e bine. Medical vorbind numai o minune…

A zis: <<Părinte, sunt medic, numai o minune poate salva acest copil!>> Două stopuri cardiace la un interval foarte scurt au generat o Inflamație a inimii pe de o parte,

Și pe de altă parte, acum se luptă medicii din ATI, fac totul, absolut totul, am văzut asta cu ochii noștri.
I se dă adrenalină multă ca să reziste trupușorul ei. Și ieri a primit multă adrenalină ca trupul ei să reziste. Azi-noapte am împărtășit-o din nou. Și după ce am împărtățit-o azi dimineață doamna doctor mi-a zis: <<Părinte, surprinzător, i-am dat la jumătate cantitatea de adrenalină dimineață pentru că trupul ei a început să lucreze după împărtășanie!>> Dar (mai) mi-a zis: <<Nu este suficient. Totuși ea se luptă cu viața!>>” a spus cu vocea tremurând părintele Vasile, citat de Averea Bisericii.

Deși doctorii sunt rezervați și situația fetiței este gravă, ceva semne pozitive sunt. La ungerea trupului ei cu mir de la Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir, copila a reacționat. Aceste semne sunt încurajatoare, dat fiind faptul că după operație, fetiței i s-au mai dat două zile de trăit!

„Azi-dimineață am primit mir de la părintele patriarh Daniel, care este foarte marcat de evenimentul acesta și care este omul ce s-a rugat mult ca părintele Nicolae și Cătălina să aibă un copil. El s-a rugat pentru ei. Și fetița aceasta a venit prin minune pe Pământ…” a spus părintele Ioana cu lacrimi în ochi.

Poate să vă dea mărturie oricând doamna preoteasă Cătălina și părintele Nicolae. Și le-a venit copila asta în brațe, acest înger de copil. Părintele Patriarh m-a chemat și azi dimineață am luat mir din trupul Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir și am uns trupul ei. Și iar s-a mișcat copila! Și Cătălina spune: <<Părinte, uite! Și eu am văzut asta.>> Și ne-am bucurat.

Deci sunt semne că tot harul, că toată lucrarea Duhului Sfânt este acum în trupul ei și ea se luptă. Și acest miracol deja se petrece prin faptul că după operație ni s-a spus: <<Părinte, în două zile se duce.>> Și acuma suntem deja în a patra. Fiecare zi e o minune după două stopuri cardiace. Cu un plămân atât de afectat copila asta trăiește!”, a spus părintele Vasile Ioana.

În biserica unde slujește părintele Dima este un lanț de rugăciune neîntreruptă, iar părintele Vasile Ioana îndeamnă la continuarea rugăciunii.

„Și de aceea s-a început în biserica noastră lanț de rugăciune neîntreruptă. Drept care fiecare dintre voi vă rugați o oră. În acea oră spuneți o catismă din psaltire și un acatist sau un paraclis. Vom face acest lanț de rugăciune neîncetat…

Facem acatiste, paraclise, catisme neîncetat! Rugăciunea este respirația noastră acum, speranța, nădejdea faptului ca în întâlnirea lui Dumnezeu cu ea, El să lucreze așa cum a lucrat cu fiica lui Iair. Noi ca slujitori ai Sfântului Altar i- L oferim pe Hristos în fiecare zi, o împărtășim în fiecare zi.

Vă spuneam când am avut Covid anul trecut că știința și credința lucrează împreună, nu sunt în conflict. Așa am trecut foarte ușor prin Covid, mi-am luat tratament și m-am împărtășit zilnic.

Astăzi fetița aceasta minunată Ecaterina care ne-a legat pe toți în rugăciune se împărtășește în fiecare zi. Acum Hristos lucrează din ea, în ea…

Închei cuvântul spunându-vă că nu știm cum lucrează Dumnezeu dar este limpede că toți acești sfinți sunt cu ea, că Hristos Domnul e cu ea, că suflețelul ei se bucură de atâta har încât Dumnezeu va hotârî mai departe, nu după cuvântul nostru, ci după cuvântul medicilor: Numai Dumnezeu poate să facă o minune.

Rămâneți în rugăciune!” a încheiat părintele Vasile Ioana.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE