ACTUALITATESe întâmplă-n România: După avalanșa de controale la retaileri, Ambasadoarea Franței l-a...

Se întâmplă-n România: După avalanșa de controale la retaileri, Ambasadoarea Franței l-a chemat „la ordine” pe șeful ANPC / Reacție: Nu ar fi fost normal să ni se comunice și nouă ce s-a discutat?

Vicepreședintele ANPC, Mihai Culeafă, ar fi fost chemat la o întâlnire cu ambasadorul Franței la București, la Ministerul Economiei, asta după ce Autoritatea pentru Protecția Consumatorului a închis mai multe supermarketuri, precum Auchan, care aparține unui grup din Franța.

Întâlnirea dintre Mihai Culeafă și ambasadorul Franței (foto) ar urma să aibă loc după ce Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a verificat și a propus închiderea pentru mai multe supermarketuri aparținând unor multinaționale, precum Auchan sau Cora.

Acțiunea a fost condusă de vicepreședintele ANPC, Mihai Culeafă, cel care are delegate toate atribuțiile din partea președintelui ANPC.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Potrivit știripesurse, Mihai Culeafă a fost chemat, de la ora 13.00 (joi), la o întâlnire la Ministerul Economiei cu ambasadorul Franței.

Asociația Pro Consumatori, activă de 32 de ani în domeniul protecției consumatorilor din România, a reacționat.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Excelența Sa, doamna Laurence Auer, ambasadoarea Franței în România a avut astăzi o întrevedere la Ministerul economiei, probabil și în prezența domnului #virgilpopescu, cu vicepreședintele #ANPC domnul #mihaiculeafa și domnul #paulanghel director general ANPC pe tema controalelor realizate de ANPC în magazinele Cora, Carrefour și Auchan.
Nu credeți că ar fi fost elegant pentru părțile participante la această întrevedere să ne comunice și nouă consumatorilor ce anume s-a discutat?”, au scris cei de la APC pe facebook.

ANPC a verificat mai multe magazine din București

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a propus, în urmă cu câteva zile, închiderea a patru unităţi Auchan din Bucureşti, respectiv magazinele Auchan Titan, Vitan, Militari şi Berceni, pe o perioadă de cel mult şase luni, în urma abaterilor importante descoperite în urma unor controale.

Potrivit unui comunicat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, controalele întreprinse de echipe ale Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) din Regiunea Bucureşti-Ilfov – coordonate de vicepreşedintele ANPC, Mihai Culeafă, directorul general al ANPC, Paul Anghel, şi comisarul şef al CRPC Bucureşti-Ilfov, Ionuţ Voevozeanu – în zonele alimentare ale magazinelor din marile lanţuri de hipermarketuri au continuat.

Astfel, în data de 1 noiembrie 2021, au fost efectuate verificări ale modului în care este respectată legislaţia în vigoare, în domeniu, la patru puncte de lucru din Capitală ale Auchan România (magazinele Auchan Titan, Vitan, Militari şi Berceni).

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate