ACTUALITATESe întâmplă în România: CNA a somat un post de radio pentru...

Se întâmplă în România: CNA a somat un post de radio pentru că A PUS LA ÎNDOIALĂ democrația din America!

Postul de radio Gold FM a fost sancționat cu somație publică de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), după ce prezentatorul emisiunii „Ce-i în Guşă şi-n căpuşă”, Cozmin Gușă, ar fi pus la îndoială democrația din America, în cadrul emisiunii din 10 iunie 2021, în care a fost invitat Adrian Severin, fost europarlamentar, informează Pagina de Media.

Somația publică a fost propusă de Mircea Toma (USRPLUS) pe motiv că a fost „lipsă de obiectivitate” în cadrul dezbaterilor din emisiune. Şapte membri au votat somaţia, iar Monica Gubernat a fost împotrivă.

Iată pasajele incriminate:

„Cozmin Guşă: Eu am avut nişte cursuri care m-au format acolo la o vârstă când conta acest lucru, 26 de ani şi neplătindu-le eu ca şi Florin Câţu – nu-i aşa, care şi-a plătit cursurile în America, eu nu le-am plătit, le-a plătit Guvernul american şi atuncea într-un fel, în sensul ăsta datorez, dar vreau să adaug un bemol aicea: America ar fi fost extrem de importantă atâta timp cât emitea democraţie.

Ultimii ani însă şi mai ales 2020, ne-au convins pe mulţi că democraţia în formele ei, să spunem de alegeri libere sau de libertate de expresie, nu a mai corespuns democraţiei, mă rog definită de către americani, pentru că n-au mai existat: nici alegeri libere, nici libertate de expresie şi atuncea nu-i simt atât de mult lipsa, dacă nu mai exprimă democraţie.

Atâta timp cât exprimă democraţia, America era ceva foarte important în contrabalans cu autocraţiile, să le spunem doar aşa, din Rusia sau din China, dacă este să facem doar două referiri, acuma dacă găsim un alt soi de oligarhie practic la putere în Statele Unite, asimilabil autocraţiei, poate mai groaznică decât autocraţia, nu-i simt atât de mult lipsa în această balanţă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Același CNA care, la inițiativa aceluiași Mircea Toma, a amendat zilele trecute Vaslui TV cu 10.000 lei pentru o știre și un reportaj despre parastasul Mareșalului Antonescu, considerate elogiatoare.

  2. cand ADEVARUL este ofensa publica inseamna ca traim in DICTATURA. #dictatura impotriva gandirii si bunului simt. cna ca de altfel toate institutii din Romania, inclusiv clasa politrucilor sclaveti ai securimii soros, trebuiesc toate reformate. aceste slugi nu trebuie sa faca parte din institutiile Romaniei. ROMANIA TREZESTE-TE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...