joi, februarie 29, 2024
ȘTIRISe întâmplă în România: CNA a somat un post de radio pentru...

Se întâmplă în România: CNA a somat un post de radio pentru că A PUS LA ÎNDOIALĂ democrația din America!

Postul de radio Gold FM a fost sancționat cu somație publică de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), după ce prezentatorul emisiunii „Ce-i în Guşă şi-n căpuşă”, Cozmin Gușă, ar fi pus la îndoială democrația din America, în cadrul emisiunii din 10 iunie 2021, în care a fost invitat Adrian Severin, fost europarlamentar, informează Pagina de Media.

Somația publică a fost propusă de Mircea Toma (USRPLUS) pe motiv că a fost „lipsă de obiectivitate” în cadrul dezbaterilor din emisiune. Şapte membri au votat somaţia, iar Monica Gubernat a fost împotrivă.

Iată pasajele incriminate:

„Cozmin Guşă: Eu am avut nişte cursuri care m-au format acolo la o vârstă când conta acest lucru, 26 de ani şi neplătindu-le eu ca şi Florin Câţu – nu-i aşa, care şi-a plătit cursurile în America, eu nu le-am plătit, le-a plătit Guvernul american şi atuncea într-un fel, în sensul ăsta datorez, dar vreau să adaug un bemol aicea: America ar fi fost extrem de importantă atâta timp cât emitea democraţie.

Ultimii ani însă şi mai ales 2020, ne-au convins pe mulţi că democraţia în formele ei, să spunem de alegeri libere sau de libertate de expresie, nu a mai corespuns democraţiei, mă rog definită de către americani, pentru că n-au mai existat: nici alegeri libere, nici libertate de expresie şi atuncea nu-i simt atât de mult lipsa, dacă nu mai exprimă democraţie.

Atâta timp cât exprimă democraţia, America era ceva foarte important în contrabalans cu autocraţiile, să le spunem doar aşa, din Rusia sau din China, dacă este să facem doar două referiri, acuma dacă găsim un alt soi de oligarhie practic la putere în Statele Unite, asimilabil autocraţiei, poate mai groaznică decât autocraţia, nu-i simt atât de mult lipsa în această balanţă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. cand ADEVARUL este ofensa publica inseamna ca traim in DICTATURA. #dictatura impotriva gandirii si bunului simt. cna ca de altfel toate institutii din Romania, inclusiv clasa politrucilor sclaveti ai securimii soros, trebuiesc toate reformate. aceste slugi nu trebuie sa faca parte din institutiile Romaniei. ROMANIA TREZESTE-TE!

  2. Același CNA care, la inițiativa aceluiași Mircea Toma, a amendat zilele trecute Vaslui TV cu 10.000 lei pentru o știre și un reportaj despre parastasul Mareșalului Antonescu, considerate elogiatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE