luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATESe înmulțesc „alertele”? Vizite interzise în patru secţii ale Spitalului Judeţean Buzău...

Se înmulțesc „alertele”? Vizite interzise în patru secţii ale Spitalului Judeţean Buzău din cauza îmbolnăvirilor de COVID

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Buzău a decis să interzică vizitele aparținătorilor în patru secţii şi a redus programul de vizită în celelalte saloane pentru a preîntâmpina răspândirea virusului SARS-CoV-2, după ce opt pacienţi au fost confirmaţi pozitiv.

Potrivit unităţii spitaliceşti, măsurile de preîntâmpinare a răspândirii virusului COVID-19 au fost luate ca urmare a unei adrese venite din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

„Începând cu data de 29 august 2023, ca urmare a adresei venite din partea DSP Buzău şi a Comitetului director, programul de vizită la SJU Buzău a suferit modificări. Accesul aparţinătorilor este permis în intervalul orar 10.00 – 12.00. Excepţie fac secţiile ATI, Neonatologie, Maternitate şi Oncologie, unde accesul aparţinătorilor este strict interzis. La acest moment, în cadrul SJU Buzău sunt internate 8 persoane cu SARS-COV 2”, a informat SJU Buzău, în urma unei solicitări Agerpres.

La sfârşitul lunii august, DSP Buzău a confirmat un focar de COVID-19 la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă (SPMS) Săpoca, după ce 12 persoane au fost confirmate cu SARS-CoV-2.

Această informație vine pe fondul anunțurilor, tot mai dese, ale INSP, privind creșterea numărului de cazuri de persoane infectate cu Covid în România.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Părerea mea este sa își mai facă medicii câteva doze, însă de data asta, ar fi indicat sa le facă în cap, poate, poate, își vor aminti ce au învățat în facultate și poate aceste informații împreună cu intuiția și compasiunea, ii vor ajuta sa nu mai fie manipulați, mai ales acum ca sporurile Covid au dispărut, și nu este necesar sa se prefacă surmenati și nici nu e nevoie de scenete dansante, puse cu atâta talent in evidență.
    Doamne ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate