ACTUALITATESe construiește un pol conservator? AUR a demarat discuții cu PMP, PNȚCD...

Se construiește un pol conservator? AUR a demarat discuții cu PMP, PNȚCD și alte partide

UR a inițiat discuții despre formarea unui „pol conservator”, invitând mai multe partide să se alăture demersului, printre acestea numărându-se PMP, PNȚCD și Partidul Alternativa Dreaptă, informează Digi24.ro.

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat că a avut discuții cu George Simion în acest sens, însă a precizat că „sunt foarte multe elemente de depășit în discuția cu AUR”.

Liderul AUR, George Simion, a precizat că AUR a inițiat discuții cu Partidul Alternativa Dreaptă (partid format după fuziunea dintre M10 și Forța Moldova), PNȚCD, Alianța Creștin Democrată și Coaliția pentru Națiune (partid condus de Dan Chitic) pentru formarea unui pol conservator. În acest sens au existat discuții și cu PMP.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, ar putea exista un dialog între AUR și Ludovic Orban după ce fostul președinte al PNL își va anunța noul partid.
„Absența unei oferte consistente de dreapta este cauza principală a crizei sistemice a țării. Guvernele socialiste și „liberale” din ultimele trei decenii poartă întreaga răspundere pentru actuala stare morală, economică și socială a României.
Refacerea unei coaliții de tip USL 2.0 este doar o soluție improvizată și nocivă de guvernare, care va perpetua interesele aceleiași găști de pradă care se rotește la putere de peste 30 de ani.

Această situație de fapt trebuie urgent depășită. Rezolvarea poate veni numai prin constituirea unei veritabile alternative de dreapta”, spune George Simion.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Prima formațiune care și-a arătat disponibilitatea pentru o colaborare a fost Alianța Creștin Democrată. Președintele ACD, Cătălin Amieroaie, a salutat inițiativa.
„Salut inițiativa lui George Simion , ce mi se pare cât se poate de firească și foarte necesară.
Sper ca toate forțele conservatoare se vor așeza la masa dialogului, căci vin vremuri foarte grele pentru români și România, iar unicul răspuns, singura soluție salvatoare este întărirea polului conservator, care trebuie să îi aducă laolaltă pe adevărații creștini, pe suveraniști, pe conservatori, dar și pe toți cei care își vor recăpătate drepturile și libertățile fundamentale.
Eu m-am implicat și mă voi implica și de acum înainte cu toată energia în realizarea acestui demers, ce trebuie dus la bun sfârșit”, a scris liderul ACD.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...