duminică, aprilie 21, 2024
EDUCAȚIESchizofrenica comunicare oficială privind începerea școlii

Schizofrenica comunicare oficială privind începerea școlii

Ghiduri oficiale prin care este îngrădită libertatea fiecărui elev ajuns în școală și despre care la câteva ore distanță de la publicare aflăm că sunt doar niște recomandări care urmează sau nu să fie aprobate prin ordin de ministru.

Declarații pe propria răspundere semnate de părinți privind sănătatea copiilor, considerate vitale de către autorități la data publicării și anulate după câteva zile, fără nicio explicație.

Discursuri oficiale privind teama nejustificată a părinților care nu au curaj să-și trimită copiii la școală din cauza unui virus care la copii „declanșează forme ușoare ale bolii”, paralel cu țintuirea elevilor la clasă între pereți de plexiglas și cu mască la gură.

Impunerea obligativității măștii începând cu vârsta de 5 ani, existând posibilitatea ca într-o grupă mare, de exemplu, colectivul să fie format de preșcolari mai mari de 5 ani, cu mască, și mai mici de 5 ani, fără mască.

Lipsa de predictibilitate și adoptarea normelor de pe o zi pe altă, fără consultări publice și informarea părților implicate, cum este cazul after school-urilor private care nu mai pot funcționa în acest an școlar.

Nu, nu de viruși se tem părinții, și de incapacitatea autorităților de a gestiona coerent această situație deosebită, cu care ne confruntăm cu toții și care a ținut copiii departe de școală de mai bine de jumătate de an.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE