ACTUALITATEScânteia internetului despre noul Ministru al Sănătății: Umbra lui Vlăduț la minister

Scânteia internetului despre noul Ministru al Sănătății: Umbra lui Vlăduț la minister

Extras din CV-ul doamnei Ioana Mihăilă: ”În timpul facultății, am activat ca voluntar în organizațiile studențești, derulând alături de colegii mei activități de educație sexuală.”

Eu mereu am zis că naturalețea este bună, dar e și mai bună atunci când ți se uită un om de PR peste texte înainte să le faci publice.

Continuarea este pe Scânteia Internetului.

Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Posibil ca are studii tot pe baza de chitanta. Doar e din aceeasi gasca.
    Ati vazut in schimb e salariu incasa si ea si sotul ei de la clinica privata in care profeseaza „in mod stralucit” imediat dupa finalizarea studiilor?
    Cate 1200 de lei pe luna, ca sa nu plateasca impozite, cas si cass. In schimb, dividendele incasate in 2020 depasesc 500.000 lei. Ca doar acolo plateau doar impozit pe venit. Sa plateasca doar prostii cas si cass la salariu. Cine e patron fenteaza sistemul, nu ca altii care nu au sansa sa devina patroni din prima. Ba mai este fericita beneficiara a unor donatii consistente: spatii comerciale, terenuri… Cine a facut donatiile? Pacientii pe are i-a vindecat?
    Ce treaba are ea cu sistemul public de sanatate, din moment ce nu a profesat in acel domeniu nicio clipa? Sau trebuie sa duca mai departe misia lui Vladut?

  2. Activa că voluntar in educație sexuală a studenților și demonstrând și practic cum se face? băi fraților și arătarea asta a ajuns ministru sănătății,nu se poate așa ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...