OPINIIScandalul „Mark Milley” sau cum este trasă televiziunea lui Mihai Gâdea de...

Scandalul „Mark Milley” sau cum este trasă televiziunea lui Mihai Gâdea de către canalul nord-american CNN într-un conflict politic din Statele Unite

Un general american se „sperie” că președintele Donald Trump ar putea porni un război cu China și face ceea ce onoarea, discernământul și jurământul militar ar fi trebuit să-l împiedice: Mark Milley telefonează (în secret) omologului chinez ca să-l anunțe că SUA nu va arunca bombe asupra Chinei (sic!, n.n.) și instigă (în secret) ofițeri superiori din subordine să nu asculte ordinele președintelui țării. Eventual, o astfel de situație inedită ridica întrebarea legitimă dacă Milley a mai telefonat anterior și altor presupuși adversari, ca să-i avertizeze că Armata sa nu va trage cu praștia spre ei. Cert este că generalul a invocat bombastic „procedura” nucleară, cea pe care el deja o încălcase- fiindcă acțiunea militară ar fi trebuit subordonată voinței politice și ordinelor Congresului și președintelui: altfel spus, Mark Milley, un „numit”, era subordonat unor „aleși” civili al națiunii și ar fi trebuit să raporteze acțiunile pe care el le-a dorit „secrete”. Canalul de știri CNN preia, însă, această „investigație de presă” (semnată de ziarul „The Washington Post”, din galeria oficinelor de presă neomarxiste) și o publică:

Continuarea este pe siteul jurnalistului Traian Horia

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. FOTOGRAFIA CARE CIRCULA PE NET CU TALIBANII VERSUS TRANSGENDERII DIN “ARMATA” AMERICA SPUNE TOTUL DESPRE ACESTI DEGENERATI, CU CREIERII LIPITI CARE AU FOST PROPULSATI SA DISTRUGA “THE LAND OF THE FREE AND THE HOME OF THE BRAVE”!
    https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FJLxP0lYk-k0%2Fmaxresdefault.jpg&f=1&nofb=1
    https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse1.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.1beh2E-a1hPh3BBNLnnGcwHaFa%26pid%3DApi&f=1

  2. Buhaiul ăsta woke nici măcar nu era pe lanțul de comandă ci un adviserbăgător de seamă prăpădit nebăgat în seamă de Trump fapt care nu l-a oprit din virtue signaling, zelos nevoie mare, plin de intorpanța propriei ființe ce urma, în urma declarației, a se umple de gloria eternă a salvării de la iminentul armaghedon imaginar a Terrei însăși, pe modelul eroic stabilit anterior de Ocasional-Cortex care era cât pe ce să fie decapitată, împușcată, violată, spânzurată și înecată dimpreună cu congresul ei drag, de “insurecționiștii” monstruoși din 6 ianuarie, dacă n-ar fi fost în altă clădire în momentul în care a auzit pașii de pe holul celeilalte clădiri.De murit, a murit o biată femeie neînarmată, împușcată de un caraliu negru care n-a răspuns penal pentru că era negru iar negrii nu răspund penal.Chauvin a răspuns pentru că era alb, ca și femeia. Idiotul a trădat nu numai America ci încrederea tuturor aliaților ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...