ȘTIRIScade interesul pentru vaccinare? Sub 600.000 de oameni sunt înscriși pe lista...

Scade interesul pentru vaccinare? Sub 600.000 de oameni sunt înscriși pe lista de așteptare, peste 66.000 de locuri pentru AstraZeneca stau neocupate

Sub 600.000 de oameni mai sunt înscriși pe listele de așteptare pentru vaccinare, dintre care peste jumătate de milion pentru vaccinul Pfizer. În același timp, 66.000 de locuri pentru imunizarea cu AstraZeneca stau neocupate, potrivit datelor afișate pe platforma vaccinare-covid.gov.ro.

Conform datelor existente duminică dimineață, pe listele de așteptare mai sunt înscrise 589.127 de persoane astfel: 553.291 pentru Pfizer, 27.374 pentru Moderna și 8.642 pentru AstraZeneca.

Sunt disponibile 68.355 de locuri pentru programare, din care 66.040 pentru AstraZeneca, 2.266 pentru Moderna și doar 49 pentru Pfizer.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Marțea trecută, dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului privind campania națională de vaccinare, a spus că peste 200.000 de oameni programați la vaccinare cu AstraZeneca s-au retras, iar o treime din cei programați nu s-au prezentat.

Până sâmbătă la ora 17:00, în România au fost vaccinate anti-COVID 2.258.352 de persoane, dintre care 1.383.993 au primit și doza de rapel.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Oraşul Cluj are cei mai mulți îndobitociți din țară, după Bucureşti. (oraşul strică media județului)
    Zicala “şcoală multă prostie multă” se adevereşte. Să nu uit de aitişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT