ACTUALITATEȘapte polițiști, filmați în timp ce timp ce bat și strangulează un...

Șapte polițiști, filmați în timp ce timp ce bat și strangulează un bărbat încătușat în Secția 16

După ce nouă polițiști au torturat doi bărbați care i-au atenționat că nu poartă mască, acum a ieșit la iveală un alt incident în care oamenii în albastru agresează un bărbat.

Polițiștii au fost filmați, chiar de camerele de monitorizare din secție, în timp ce îl dau cu capul de masă, îl trântesc la pământ și îl strangulează pe bărbatul încătușat.

Victima a povestit că oamenii legii și-au vărsat furia pe el după ce a avut o altercație, pe stradă, cu două persoane care s-ar fi drogat, motiv pentru care a anunțat Poliția, însă ulterior unul din ceilalți doi indivizi a sunat și el la 112, precizând că este fiul unui polițist, scrie Antena 3.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Se pare că o parte din cei care apar în filmare sunt implicați și în dosarul deschis de procurori pentru sechestrare și tortură într-un caz petrecut în septembrie 2020.

Imaginile surprinse în Secția 16 sunt din 2018 și au fost publicate, vineri seara, de Antena 3.

Florin Vîlnei, președintele Federației Polițiștilor “Sed Lex”, a confirmat, la Antena 3, că o parte dintre cei care apar în imaginile prezentate vineri, la Exces de putere, sunt aceiași din dosarul deschis de procurori pentru sechestrare și tortură într-un caz petrecut în septembrie 2020.

În acest dosar au fost arestați, joi, trei polițiști. Alți trei au fost puși sub control judiciar iar în cazul unui alt polițist nu s-a dispus nicio măsură.

Printre cei arestați se află și Viorel Constantin Șeicaru, vicepreședintele unei alte organizații sindicale, Sindicatului Naţional al Poliţiştilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...