vineri, februarie 23, 2024
OPINIISâmbătă avem Congres: Libertatea nu se negociază!

Sâmbătă avem Congres: Libertatea nu se negociază!

Cea mai mare mizerie din prezentul nostru bulversant este impunerea vaccinării cu forța pentru angajați, când liberul lor arbitru a ales altceva.

Adică oameni care poate au făcut anticorpi deja dar nu pot dovedi asta (două treimi din populația Indiei au deja anticorpi, deși doar 16% au rapel), care poate au dubiile și fricile lor legate de oportunitatea vaccinării, sunt aruncați la marginea societății de politica premierului Cîțu care vrea să impună cu forța această procedură medicală!

Sondajul realizat în septembrie de o publicație, în rândul a peste 50.000 de cetățeni, a reliefat voința națională, dacă mai era cazul: 82% dintre români au răspuns ferm în apărarea libertății de decizie în ceea ce privește vaccinarea. Chiar dacă unii dintre ei erau vaccinați!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu toate acestea Statul parcă este pe pilor automat, pune presiune sau permite unor instituții să disemineze ideea de vaccinare obligatorie pentru diferite categorii de populație. Iar prin introducerea certificatului verde vrea să facă viața de calvar celor ce nu s-au vaccinat sau care nu vor să și-l scoată.

Chiar dacă poți deveni purtător de virus și ca purtător de certificat. Cum scriam într-o postare, Elena Merișoreanu, vaccinată, a fost infectată și internată în spital. Alexandru Arsinel, vaccinat dublu, infectat de asemenea a ajuns în spital. Andreea Marin deși vaccinată s-a infectat și a stat în carantină. Monica Anghel, vaccinată, cu rapelul făcut, săptămâna trecută era infectată și la pat. Toate persoane publice, care susțin evenimente, care puteau avea certificate verzi. Care puteau fi la fel de bine asimptomatice, putând merge la evenimente publice cu certificatul în regulă. Nu, nu este corect deloc!

Presa numără în fiecare zi paturile ATI ce au mai rămas libere în spitale dar nu se întreabă cum de avem 1.300 de paturi la doi ani de la debutul pandemiei, când Germania a crescut la 40.000 numărul paturilor ATI încă de anul trecut.

În schimb jurnalistul Cosmin Prelipceanu a ajuns să îl someze pe Ministrul Educației să îi „scape” pe copii de cei două treimi de părinți nevaccinați, needucați. Vorbim de presa subvenționată anul trecut cu bani plătiți și de noi ăștia nemernicii, prin impozite, ca să ne sperie în fiecare zi și să cânte ode guvernanților.

Da, aș putea să îmi scot certificatul verde dar nu voi face asta! Poate te-ai vaccinat sau ai făcut deja boala, datoria civică este ca sâmbătă să fim toți împreună. Avem Congres: un singur glas, o singură atitudine. Pentru că mâine s-ar putea ca Statul să se întoarcă împotriva ta, să te lipsească de drepturi, să te transforme într-un paria, într-un marginal al societății.

De aceea este momentul să fim împreună, Libertatea nu se negociază!

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE