OPINIISalvatorii și salvații

Salvatorii și salvații

Întrebați pe oricine a suferit sau suferă de depresie clinică, anxietate generalizată sau de orice boală cronică și veți afla că ar prefera de zeci de ori să fi avut o gripă de 10 zile în loc să trăiască în continuă frică sau deznădejde ani de zile, fără să vadă capătul suferinței.
Să mai adăugam că trăitul în deznădejde se poate transforma ulterior în alte boli grave și oricum scade rezistența la boli.

Și acum priviți în ce stare se află lumea „civilizată” de 18 luni încoace – suntem ținuți în continuă panică, suntem îndemnați să stăm departe de vecini și rude, mai toate televiziunile trâmbițează sfârșitul lumii, oamenii care doresc să respire normal sunt puși la zid, vaccinații sunt asmuțiți contra nevaccinaților. Isterie planetară.

Mai mult, au obligat copiii să poarte măști la școli și grădinițe. Mai întâi s-a spus că cei mici au sistem imunitar bun, dar trebuie să le poarte așa, preventiv, ca să nu ducă boală acasă la bunicii vulnerabili. Acum, după ce au fost obligați să respire prost și să trăiască în teroare atâta vreme, și psihicul celor mici a cedat. Au început și ei să se îmbolnăvească – ceea ce dă prilej statului să impună vaccinarea și în rândurile lor, iar companiilor producătoare de vaccinuri să-și mărească marja de profit.

Mi-e milă de acești copii, și nu aș dori să fiu în pielea lor. Cum vor vedea ei viața mai departe?

Nimeni din cei aflați la butoane nu vorbește despre marele adevăr că psihicul precede fizicul, că un om ținut în continuă spaimă este de sute de ori mai vulnerabil decât unul care nu se teme. Câte boli nervoase și câte boli cronice și grave se vor declanșa în următorii ani datorită izolării, fricii, mâniei, sentimentului de neputință? Cine va avea grijă de generații întregi de copii traumatizați?

Am fost ținuți în case 10 săptămâni, ni s-a impus purtarea de măști pe căldură, chiar dacă nu era nimeni în jur, ni se impun limitări de deplasări sau de activități normale pe motiv de nevaccinare, ni se țin copiii în teroare.

În tot acest timp, ei, zeii olimpieni, Gates, Soros, Zuckerberg și slugile lor numite președinți și șefi de stat, și-au petrecut „carantina” pe insule private sau în palate și au făcut experimente sociale pe noi. Și continuă să ne dea lecții de moralitate și să ne acuze că nu facem destul – nu suntem destul de speriați.

Fie că sunteți pro sau contra vaccinării, vă rog, nu cădeți în capcană. Refuzați trăitul în frică. Refuzați trăitul în disperare. Zâmbiți vecinului speriat. Încurajați-i pe cei mici și jucați-vă cu ei când ajung acasă. Nu faceți jocul nebunilor care se cred salvatorii planetei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...