ACTUALITATEApariție editorială de excepție: Cartea „Să nu trăim în minciună. Un manual...

Apariție editorială de excepție: Cartea „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini” de Rod Dreher, tradusă în românește la Editura Contra mundum

Editura Contra mundum anunță lansarea pe piață a versiunii românești a bestsellerului american, „Live not by lies” sau „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini” de Rod Dreher.

Prefața este scrisă de părintele Gheorghe Holbea.

„Învierea a venit pentru noi și cu bucuria unei apariții în premieră în limba română: Rod Dreher – „Să nu trăim în minciună!”
Este un manual pentru disidenții creștini, dar nu numai, un bestseller american, în sine ceva remarcabil pentru o carte scrisă de un convertit la ortodoxie, este noua apariție din colecția „Reacționarii” și are o prefață scrisă de părintele Gheorghe Holbea”, a anunțat Contra Mundum.
Reamintim că R3media a anunțat în premieră lansarea cărții în SUA a lui Rod Dreher, realizând și primul interviu cu autorul pentru presa română.
Unul dintre eroii volumului este preotul român, Gheorghe Calciu-Dumitreasa.
Cartea „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini” poate fi comandată aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate