ACTUALITATEApariție editorială de excepție: Cartea „Să nu trăim în minciună. Un manual...

Apariție editorială de excepție: Cartea „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini” de Rod Dreher, tradusă în românește la Editura Contra mundum

Editura Contra mundum anunță lansarea pe piață a versiunii românești a bestsellerului american, „Live not by lies” sau „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini” de Rod Dreher.

Prefața este scrisă de părintele Gheorghe Holbea.

„Învierea a venit pentru noi și cu bucuria unei apariții în premieră în limba română: Rod Dreher – „Să nu trăim în minciună!”
Este un manual pentru disidenții creștini, dar nu numai, un bestseller american, în sine ceva remarcabil pentru o carte scrisă de un convertit la ortodoxie, este noua apariție din colecția „Reacționarii” și are o prefață scrisă de părintele Gheorghe Holbea”, a anunțat Contra Mundum.
Reamintim că R3media a anunțat în premieră lansarea cărții în SUA a lui Rod Dreher, realizând și primul interviu cu autorul pentru presa română.
Unul dintre eroii volumului este preotul român, Gheorghe Calciu-Dumitreasa.
Cartea „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini” poate fi comandată aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT