luni, martie 20, 2023
ACTUALITATESă ne cunoaștem cenzorii: Yoel Roth, fost tartor la Twitter, susține că...

Să ne cunoaștem cenzorii: Yoel Roth, fost tartor la Twitter, susține că minorii ar trebui să acceseze servicii matrimoniale online pentru homosexuali. Roth era cel care decidea cine și cum este cenzurat

Yoel Roth, fost șef al departamentului pentru „Siguranță și Încredere” al Twitter, este avocatul lăsării copiilor să acceseze platforme pentru întâlniri între homosexuali, a dezvăluit Elon Musk, noul patron la gigantului social – media.

„Se pare că Yoel în favoarea lăsării copiilor să folosească sevicii pentru adulți pe internet în teza sa de doctorat”, a scris Elon Musk pe Twitter, postând și o captură din documentul respectivului, scrie Daily Mail.

Teza doctorat susține ideea că micuții ar trebui să fie lăsați să acceseze aplicația de matrimoniale pentru homosexuali Grindr, deși nu este pentru minori. Nu doar atât, dar Roth posta aluzii deschise la pedofilie pe una dintre paginile sale de Twitter.

Una dintre postări sună astfel: „Musclebear (un apelativ folosit de homosexuali între ei): fierbinte. Musclebear cu barbă ținând în brațe un copil: inexplicabil de fierbinte”.

Într-o altă postare, de data aceasta de pe contul oficial, Roth lăuda cursul de „travestiți și bebeluși și diademe”.

Fostul cenzor de la Twitter se întreba, deschis, dacă elevii de liceu pot avea relații sexuale cu profesorii lor.

Roth este homosexual.

Aceste dezvăluiri vin în cadrul „Dosarelor Twitter”, în care Elon Musk dezvăluie ce se întâmpla la compania de social-media înainte de venirea sa. Printre altele, acesta a arătat cu Yoel Roth și echipa sa de cenzori interziceau sau cenzurau opinii conservatoare de pe platformă, chiar dacă nu încălcau nicio regulă.

Musk l-a indicat pe Roth drept capul răutăților, fiind cel care trimitea emailuri interne prin care cerea „modalități mai creative de a cenzura” anumit conturi și conținuturi.

Dar nu doar oamenii politici sau ziariștii de dreapta au fost cenzurați. Dr. Jay Bhattacharya, un profesor de la Stanford, a fost cenzurat pentru că susținea faptul că lockdwon-urile fac rău copiilor, relatează același Daily Mail.

Anterior, „Dosarele Twitter” arătaseră că platforma cenzura postări și conturi care se opuneau Partidului Democrat și lui Joe Biden.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. faza e ca ilan e mai rau decat baiatul asta, si inca nu si-a dat toata arama pe fata sau de fapt media ii tot cosmetizeaza imaginea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate