marți, martie 28, 2023
ACTUALITATES-a lansat Coaliția Pentru Națiune (CPN) | Dan Chitic, Răzvan Constantinescu, Iulian...

S-a lansat Coaliția Pentru Națiune (CPN) | Dan Chitic, Răzvan Constantinescu, Iulian Capsali și Aurelian Popa au anunțat noul partid suveranist

Avocatul Dan Chitic, medicul Răzvan Constantinescu, jurnalistul Iulian Capsali și activistul civic Aurelian Popa au anunțat pe Facebook lansarea unui nou partid, Coaliția pentru Națiune.

„Cei mai mulți ne cunoașteți. Cine are încredere în noi, este așteptat să ni se alăture aici:

Împreună vom face din Legea Suveranității un proiect care va reda România românilor!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu Dumnezeu înainte!“, a scris Iulian Capsali pe Facebook.

La rândul său, Răzvan Constantinescu a postat un mesaj.

„Suntem Coaliția pentru Națiune!

Noi împreună cu voi vom face din Legea Suveranității o lege pentru români și o vom aplica! România trebuie să revină Națiunii Române.

Pe toți cei care ne-ați susținut în acești ani și pe cei care ne-ați făcut, pe fiecare în parte, să nu ne simțim singuri atunci când eram atacați de peste tot, vă așteptăm să vă înscrieți la adresa de mai jos.“, a precizat medicul Răzvan Constantinescu.

„Coaliția pentru Națiune vrea să se revină la ordinea constituțională. Apărarea “statului național, suveran și independent, unitar și indivizibil”, așa cum stipulează primul articol din legea fundamentală a Statului, este datoria fiecăruia dintre noi.

Numai revenirea la Suveranitate poate să redea demnitatea românilor, călcată în picioare de zeci de ani de o clasă politică incompetentă, arivistă și trădătoare. #LegeaSuveranității, pe care am încercat să o promovăm și a fost respinsă în Parlamentul antinațional, este osatura pe care vom clădi viitorul țării.

Familia, Națiunea, Biserica și Educația sunt pilonii de bază fără de care România este în pericol să dispară ca stat, fiind și cele mai lovite de ideologia globalistă în ultimii ani. Refacerea României nu se poate face fără o bază stabilă. Iar o economie în care antreprenorii români să fie puși pe primul plan, o economie bazată pe familii și comunități locale, pe lângă marea industrie ce se poate baza pe bogățiile solului și subsolului țării, este baza organică a prosperității fiecărui român, într-o lume târâtă de mogulii globalizării în mari crize artificiale.

România trebuie să revină națiunii române!

Valorile noastre

Întărirea și garantarea drepturilor și libertăților cetățeanului, precum și a suveranității și siguranței statului român.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Protejarea și asigurarea unui mediu sănătos care să permită dezvoltarea și traiul normal al cetățeanului.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Maximizarea beneficiilor cetățeanului obținute de pe urma bogățiilor naturale ale țării și, în general, a mediului economic, văzute ca mijloace de dezvoltare socioeconomice.

Consolidarea sistemului național de apărare, sistem care urmează să fie eficientizat și subordonat exclusiv voinței poporului și având ca unic scop garantarea suveranității, independentei și a unității statului, a integrității teritoriale a țării și a democrației constituționale, cu respectarea dispozițiilor art. 118 din Constituția României“, se arată pe site-ul formațiunii politice.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

 • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

 1. Wow, super! Încă un partid! Păi și cu AUR ce facem? Mai e și alianta APP+PNTCD, mai e și Partidul Patrioților Poporului, mai e și Partidul S.O.S mai e și Partidul Neamul Românesc.INFLAȚIE DE PARTIDE NATIONALISTE/SUVERANISTE. Exact ce aveam nevoie………

 2. sigla aia e de sorginte masonica sau ce e ? foarte contondenta, rosie, e clar un insemn extremist. Imi sugereaza o forta de extrema dreapta, neolegionara.
  Sa nu se ascunda altceva sub perdeaua de patriotism

 3. le urăm succes acestor patrioți valoroși!

  totuși atenție la divizarea forțelor suveraniste. Avem deja partidul AUR care are procente reale.

  Dacă CPN paraziteaă aceste procente fără șanse reale de a trece pragul de 5%, atunci e irosire prostească a votului național…

  Cea mai bună soluție va fi tot alianța negociată rațional cu AUR in caz că nu urcă la peste 5%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate