miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATERușii au bombardat puternic Ucraina, inclusiv Kiev-ul. Pentru prima oară, a fost...

Rușii au bombardat puternic Ucraina, inclusiv Kiev-ul. Pentru prima oară, a fost lovită inclusiv regiunea Cernăuți!

Forțele ruse au lansat un atac de proporții asupra Ucrainei, luni dimineață, anunță agențiile de presă internaționale.

Forțele ruse au lansat un atac de proporții asupra Ucrainei, luni dimineață, anunță agențiile de presă internaționale. A fost lovită capitala Kiev, și conform BBC, părți din acest oraș a rămas fără curent electric.

Au mai fost lovite orașele Harkov, Dnipropetrovsk, Lvov și Zaporizhzhia. Conform purtătorului de cuvânt al Forțelor Aeriene Ucrainene, Rusia și-a folosit bombardierele strategice în acest atac.

Pentru prima oară de la începutul războiului, rușii au lovit infrastructură din regiunea Cernăuți, acolo unde locuiește mare parte din minoritatea românească din Ucraina.

„În niciun caz nu fotografiați locul exploziilor. Așteptați informații oficiale”, a anunțat guvernatorul regiunii, Ruslan Zaparaniuk, guvernatorul regiunii Cernăuți, citat de publicația românească Bucpress.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu (click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Aceste lovituri vin ca urmare a unui atac cu drone, care a avut loc sâmbătă asupra Sevastopolului, în Crimeea. Rușii au atribuit atacul ucrainenilor: în urma loviturilor, o navă rusească a fost avariată. Ucraina nu a comentat incidentul.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate