duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATERusia | Masca obligatorie în sediul Guvernului de la Moscova

Rusia | Masca obligatorie în sediul Guvernului de la Moscova

Masca a (re)devenit obligatorie în sediul Guvernului de la Moscova, a anunțat agenția TASS.

Conform sursei citate, pe lângă purtarea măștii, au mai fost introduse și alte restricții „temporare”, din cauza creșterii numărului de cazuri de gripă și de Covid, precizează sursa citată.

„Măsurile preventive suplimentare, incluzând purtarea măștii, sunt introduse temporar în sediul Guvernului. Decizia a fost luată în urma creșterii sezoniere a infecțiilor respiratorii virale, gripelor și Covid19”, a declarat un purtător de cuvânt, citat de agenția Tass.

În context, sursa precizează că obligativitatea măștilor în sediul Guvernului Rusiei între 2020 și aprilie 2023.

Alte măsuri includ limitarea contactelor fizice între persoanele care lucrează în instituție, dar și limitarea călătoriilor interne și externe.

Reamintim că și în România, Centrul Medical din Oradea al MAI a reintrodus purtarea măștii.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. O sa scapam de tirania occidentala si or sa ne ia in primire niste titani si mai mari, de la est. Oamenii tot mai asteapta salvarea de pe pamant, neintelegand ca doar de Sus vine binele, nu de la oameni. Dar cine mai e dispus azi sa se intoarca la Dumnezeu?

  2. de unde rezultă că toți care au promovat masca sunt PUTINIȘTI

    a propos: masca iți dă hipoxie, intoxică și atrofiază plamânii și face oamenii să iți sugă singuri balele cu cultura microbiană incălzită bine de abur, o supă așa, pe jniiță ! :))))

  3. Cine a crezut că Rusia nu face parte din puterea globalistă, s-a înșelat.
    Toată mascarada Americană, și covidată, este pe aceeași agendă și în Rusia.

  4. Botnița sau masca este doar ceea ce se vede. Ceea ce nu se vede, cripticul, este totdeauna mai important decât fanicul. Rușii sunt maeștri în orice fel de șah, iar noi, popoare civilizate de doare-n coate, n-avem ochi decât pentru cai verzi pe pereți. De aceea și-au pus rușii botniță, pentru a-i păcălii pe tâmpiții și degenerații europeni care trebuie să râgâie și ei ceva. Cu sau fără botniță rușii bat la americani ca la fasole, iar eliberarea Europei se apropie Ne-am bucurat ca proștii, când am intrat în NATO. Ne vom bucura și mai mult, când vom ieși. Restul este flatus vocis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE