ACTUALITATERusia anunță că atacurile militare vor înceta „într-o clipă”, dacă Ucraina acceptă...

Rusia anunță că atacurile militare vor înceta „într-o clipă”, dacă Ucraina acceptă condițiile cerute de Kremlin. Care sunt acestea?

Purtătorul de cuvânt al Federației Ruse, Dmitri Peskov, a declarat luni că acțiunile militare ruse vor înceta „într-o clipă”, dacă Ucraina îndeplinește mai multe condiții: să înceteze rezistența, să își modifice Constituția pentru a recunoaște faptul Crimeea ca fiind parte a Rusiei și să recunoască independența republicilor populare Donețk și Lugansk, relatează Reuters.

Publicația anterior amintită observă că aceasta este cea mai explicită cerere de până acum a termenilor pe care Moscova dorește să îi impună Ucrainei pentru a opri „operațiunea militară specială”, începută acum 12 zile.

Purtătorul de cuvânt al președinției ruse a a afirmat că Ucraina „ar trebui să aducă amendamente Constituției, potrivit cărora Statul Ucrainean va respinge orice obiectiv de aderare la orice bloc [UE, NATO etc.]. Acest lucru este posibil numai prin modificarea Constituției”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Chiar suntem pe cale să încheiem demilitarizarea Ucrainei. O vom încheia. Dar cel mai important este ca Ucraina să înceteze acțiunile militare. Ei ar trebui să înceteze acțiunile militare și atunci nimeni nu va mai trage. (…)

Totodată, am vorbit [în cadrul negocierilor] despre faptul că ar trebui să recunoască Crimeea ca teritoriu rusesc și că trebuie să recunoască Donețk și Lugansk ca state independente. Asta e tot. Se va sfârși într-un moment. (…)

Asta nu înseamnă că noi capturăm Lugansk-ul și Donețk-ul de la Ucraina. Donețk și Lugansk nu vor să fie parte din Ucraina. Dar asta nu înseamnă că ele trebuie să fie distruse. (…)

Ucraina este un stat independent care va trăi după cum va dori, dar cu condiția neutralității.”, a declarat Peskov.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Violatorul satului anunță că va înceta într-o clipă violurile de îndată ce babele provocatoare nu-l vor mai refuza. Și pentru a le convinge că n-au de ce să se teamă de el, le mai ia la rând o dată. E logic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate