vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATERomânii sunt preocupați de sfârșitul lunii, nu de sfârșitul lumii. România, pe...

Românii sunt preocupați de sfârșitul lunii, nu de sfârșitul lumii. România, pe primul loc în UE la rezistența față de isteria climatică

Românii se află pe primul loc în Uniunea Europeană la rezistența față de impunerea isteriei climatice, relevă un document al Comisiei Europene. Din clasamentul întocmit de CE reiese că românii nu reacționează la isteria climatică promovată prin toate mijloacele.

În timp ce occidentalii își fac griji pentru „apocalipsa climatică”, românii își fac griji pentru sfârșitul lunii. La noi, schimbările climatice sunt pe locul trei într-un top al celor mai serioase probleme pe care le avem. Pe primul loc sunt sărăcia și conflictele armate.

Într-adevăr, statisticile temperaturilor arată că nu trăim nimic din ce nu s-a mai întâmplat deja.

Totuși, jumătate dintre noi consideră că aceste schimbări reprezintă o problemă gravă, dar cei mai mulți nu fac nimic să îndrepte situația. Întrebați dacă au luat vreo măsură personală în combaterea schimbărilor climatice, doar 29 la sută dintre români au răspuns că da.

16% dintre români renunță la mașină pentru a merge cu bicicleta sau transportul public, în timp ce în occident media este 30%, deși propaganda – atât mass-media cât și la nivel guvernamental – este sufocantă pe acest subiect.

Ceea ce nu menționează documentele CE este că românii sunt prea săraci ca să mai aibă ce să sacrifice. Pro TV scrie alarmist că „România produce într-un an peste 22 de milioane de tone de deșeuri, iar industria auto generează 20% din totalul emisiilor de carbon care ajung în atmosferă și provoacă boli grave”, dar uită să menționeze, contextul: conform statisticilor oficiale Eurostat, Românii produc cele mai puține deșeuri municipale din Uniunea Europeană.

Tot la fel, România este a doua cea mai mică sursă de poluare din UE, după Suedia, pentru că și-a închis aproape toate capacitățile industriale.

Mai rău, România are cel mai scăzut consum de energie pe locuitor din UE. Cu alte cuvinte, majoritatea românilor au renunțat – din cauza sărăciei cauzate de politicile „green” – la tot ce se putea și au rămas cu strictul necesar.

Mai nou, se sugerează renunțarea la produsele din carne naturală, pentru că ar avea o „amprentă de carbon”, inclusiv la una dintre mâncărurile preferate ale românilor, mititeii (foto).

Aceste „detalii” nu vor apărea în comunicatele Comisiei Europene, reproduse fără discernământ, de mass-media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Apocalipsa climatică de la razboi porneste. Occidentul se lauda ca lupta impotriva poluarii si a altor aberatii bolnave dar sprijina razboiul din Ucraina.

  2. Doar prostii pot crede in “Covid reloaded-pandemia climatica!”. Aceeasi care au crezut in covid si vaccin. Sa te prosteasca unii la greu si sa aflii si totusi sa te uiti in continuare in gura lor e incalificabil. Astia vor fi prostiti perpetuu cu absolut orice si de oricate ori e nevoie. Pacat ca nu pot depasii un prag de intelegere. Asta e! Ne-am obisnuit cu asta. Si noi si ei. Inca nu stiu cum as putea sa ii trezesc. Poate ma lumineaza Dumnezeu! Doamne ajuta!

  3. cei 50% care sunt ingrijorati de schimbarile climatice deja au trecut la actiune si s-au vaccinat, se sacrifica pe ei pentru salvarea mamei natura, stiut fiind ca cea mai eficienta masura pt scaderea emisiilor de carbon este prin disparitia fizica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE