joi, mai 23, 2024
ACTUALITATERomânii, încurajați de preoți să-și declare corect apartenența religioasă. ÎPS Teodosie a...

Românii, încurajați de preoți să-și declare corect apartenența religioasă. ÎPS Teodosie a aprobat primul centru de autorecenzare la Palatul Arhiepiscopal

Biserica Ortodoxă din România este implicată direct în procesul de autorecenzare asitată, care se desfășoară în perioada 14 martie-15 mai 2022. Astfel, toate centrele eparhiale din țară și din străinătate îi îndemană pe credincioși să-și îndeplinească această datorie civică și să își declare apartenența religioasă corectă, mai ales prin autorecenzare, în perioada 14 martie-15 mai 2022, notează stiripesurse.ro.

Primul preot  care a aprobat înființarea unui centru de autorecenzare asistată(ARA) este Înaltpreasfințitul Teodosie(ÎPS), Arhiepiscop al Tomisului. Acesta este amenajat în incinta  Centrului Eparhial Tomis (Palatul Arhiepiscopal, Str. Arhiepiscopiei, 23) și se poate prezenta orice persoană care are nevoie de asistență la autorecenzare.

Programul este de luni până vineri între orele 10.00-17.00, iar sâmbătă și duminică în intervalul 10.00-14.00, potrivit sursei menționate.

Recensământul online este cel mai mare proces digital al statului de până acum. Platforma pe care se pot face înscrieri pentru autorecenzare este www.autorecenzare.insse.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Deși a început cu sincope, peste un milion de români s-au autorecenzat în primele două săptămâni de la debutul acestui proces, informează Mediafax. În topul județelor cu cele mai multe chestionare completate se numără București, Brașov, Cluj, Timiș.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Persoanele care refuză să colaboreze cu autoritățile competente în vederea colectării de date privind recensământul riscă amenzi de până la 5.000 de lei, în timp ce firmele ar putea fi sancționate cu până la 50.000 de lei, scrie  AvocatNet.ro.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE