sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATERomânia TV calcă pe urmele Antenei 3: au comentat un joc video...

România TV calcă pe urmele Antenei 3: au comentat un joc video împreună cu fostul ministru al Apărării, crezând că sunt scene din războiul din Ucraina

„Convoaie întregi lovite de rachete de înaltă precizie”, așa titra aseară România TV, încadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu. Videoclipul arătat publicului prezenta rachete care distrugeau tancuri, o adevărată ambuscadă.

Cu toate acestea, clipul respectiv făcea parte dintr-un joc video. Este vorba despre jocul Arma 3, același de fapt care a fost folosit de Antena 3 în primăvară, precizează paginademedia.

Penibilul situației este însă acela că la discuție au participat generalul Corneliu Dobrițoiu, fost ministru al Apărării și Cătălin Harnagea, fos șef al SIE. Ambii erau foarte angrenați în discuție. La un moment dat, pentru a încununa practic penibilul situației, generalul Corneliu Dobrițoiu a afirmat: „Astea au fost rachete anti-tanc. A fost o ambuscadă împotriva blindatelor şi s-a tras cu ȚEVILE ALEA de pe umăr”.

După aflarea acestei informații, moderatorul Victor Ciutacu a ieșit în spațiul public cu o precizare care confirmă faptul că imaginile nu au fost reale: „La ce hal de manipulare e tot războiul ăsta, mă aștept la orice. Dacă este vina cuiva, a mea este. Nu sunt genul să caute prin jur oameni pe care să dea vina. Măcar eu nu l-am adus pe Musk la Bran și după aia să fac pe prostul”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Antena 3 de mult timp nu mai prezinta adevarul. De cand este combinata cu CNN a inceput sa distruga orice urma de adevar in emisiunile ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE