vineri, iulie 19, 2024
OPINIIRomânia și noile imperii

România și noile imperii

În timp ce unii români au serbat ieri, 9 mai, Ziua Independenței, alții (români sau străini, pe străini îi înțeleg) celebrează Ziua Europei. Cum nu e totuna Europa și UE, corect ar fi să vorbim de Ziua Uniunii Europene.

Din Europa facem parte toți, însă ca să intri în UE trebuie să îndeplinești unele cerințe, nu toate morale din punct de vedere creștin. Toleranța e unul din ele, deși este un concept străin de Ortodoxie. Nouă nu ne-a zis Hristos să tolerăm pe semenii sau dușmanii noștri, ci ne-a lăsat altă poruncă, a iubirii. Iubire de Dumnezeu și de aproapele. Pe cel de lângă noi, prieten sau dușman, să îl iubim ca pe noi înșine. Așa vor cunoaște toți ai Cui ucenici suntem! Deși iubim păcătosul, urând păcatul, UE ne cere să acceptăm perversiunea ca normă.

Cât despre felul de a fi/gândi al Uniunii, e deja cunoscută direcția greșită în care merge. Atât demografic, dar mai ales ideologic.

O Uniune în care crima premeditată a celor nenăscuți (a se citi avortul, cu toate formele sale, fertilizare in vitro, sterilet, contracepție cu efect avortiv, etc.) e prezentată ca drept al femeii de a alege (?!) nu are viitor.

O Uniune în care desfrânarea e lăudată, promovată și prezentată ca normalitate nu are viitor.

Demografic, dacă femeile europene decid să nască doar unul-doi copii, iar pe restul îi aruncă la ghenă, UE și Europa nu au viitor. Vom discuta în viitor de țări europene musulmane, nu creștine, după cum vedem că Franța (și nu numai) are deja milioane de musulmani.

Dacă soluția pentru cei cu dizabilități este o societate eugenică, Europa nu are viitor. Dacă sinuciderea asistată și eutanasia (inclusiv a copiilor!) sunt deja legale în țări civilizate (?!), nu există viitor pentru o Uniune cu asemenea țări membre.

Un loc unde cuvintele ,,mamă” și ,,tată” nu au loc este unul blestemat și departe de voia lui Dumnezeu. Doar un ALT imperiu ce se va prăbuși sub greutatea propriei fărădelegi și imoralități, asemenea altora din istoria umanității ce se credeau veșnice.

De asemenea, dacă rata avortării copiilor ce ar PUTEA avea Sindrom Down depășește 90% în unele țări ca Danemarca (Islanda are 100% ca exemplu de reper negativ), atunci Uniunea Eugenică e sortită pieirii. Nu-i vom cânta prohodul, căci s-a născut creștină, dar a murit păgână!

E timpul ca oamenii de bună-credință să facă front comun și să intre în arena politică, pentru a lupta pentru salvarea a ceea ce a mai rămas curat în sufletul patriei, neîntinat de hoți, impostori și meschini ghidați de interese străine de binele obștesc! (Există opțiuni viabile, vă provoc doar să le căutați. Dacă nici una nu e pe sufletul dvs., atunci construiți ce e de construit!) În timp ce pântecele lor le dictează deciziile, lăcomia lor ia chipul lui Pantagruel, țara sărăcește, iar Diaspora crește

La mulți ani, România, oriunde ți-ar trăi fiii și fiicele! Cât despre eroi, ei nu se uită. Cei vii merită cinstiți, iar pomenirea celor trecuți la Domnul din neam în neam!

Fotografie creată de Meruyert Gonullu, de la Pexels

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE