ACTUALITATERomânia, prima țară din UE care a început vaccinarea la copii! Dr....

România, prima țară din UE care a început vaccinarea la copii! Dr. Valeriu Gheorghiță vrea și vaccinarea celor sub 11 ani

Dr. Valeriu Gheorghiță a anunțat că pe 2 iunie a început vaccinarea copiilor din România cu vârste între 12-15 ani, fiind prima țară din Uniunea Europeană care a făcut acest pas, scrie Rostonline.

Vaccinarea copiilor a început într-un centru amenajat în Parcul Lumea Copiilor, din sectorul 4.

Tot coordonatorul campaniei de vaccinare a spus că urmează o campanie de informare în școli, acolo unde se vor instala și centre pentru injectarea copiilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Astfel de centre de vaccinare în școli au fost deja amenajate în județe precum Constanța sau Hunedoara, existând cereri și pentru București, după cum a precizat Valeriu Gheorghiță.

„Pe plan local, DSP-urile în colaborare cu Ministerul Educației au toată libertatea de a organiza puncte de vaccinare în unitățile de învățământ”, a subliniat Valeriu Gheorghiță, conform sursei citate.

Aceeași sursă notează că Pfizer desfășoară studii pentru categoria 6-11 ani, care vor fi finalizate „cel mai probabil spre sfârșitul anului”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Autorizarea vaccinului Pfizer pentru categoria de vârstă 6 luni-11 ani, la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor, a spus Valeriu Gheorghiță, citat de rostonline.

Toate acestea în condițiile în care o metaanaliză publicată în Jurnalul European de Epidemiologie (European Journal of Epidemiology) în decembrie 2020 și citată de R3media arată că ă rata de mortalitate (numărul de morți raportat la numărul de infectări cu coronavirus) este foarte mică la copii și în general la persoanel sub 25 de ani: de la 0,002% la maxim 0,1%.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În același timp, Centers for Disease Control and Prevention (CDC) din Statele Unite a raportat că 0,4% dintre persoanele cu vârsta între 12-15 ani au raportat cel puțin un efect advers după vaccinarea cu Pfizer.

O scrisoare deschisă a 40 de medici și oameni de știință din Marea Britanie cere autorităților din această țară să nu vaccineze copiii, argumentând de ce „este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Îl băgăm în draga născătoare a scumpei lui mămici, pe colonelul ăsta ignorant, tâmpit și trădător. E în interesul lui, să-l băgăm de unde a ieșit, dându-i astfel O A DOUA ȘANSĂ. POATE SE VA NAȘTE OM ÎNTREG, NU COLONEL TÂMPIT, TRĂDĂTOR, poate CHIAR UCIGAȘ. Creștinește vorbind, e tot ce putem face pentru tovarășul colonel și pentru alții ca el.

  2. Ghiță ai mare grijă cu slugărnicia ta,e cam de porc să atentezi la sănătatea copilașilor.te paște pârnaia, guvernul actual nu va fi veșnic și când vor veni la putere patrioții,o să te apuce bâlbâiala când vei ajunge în fața magistraților.apropo nu te mai ruja că ne trezești pofte ascunse,frumoaso!

  3. depopularea Romaniei pentru a elibera teritoriul promis de catre tradatorii si criminalii securisti care capuseaza Tara. TREZITI-VA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate