luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATERomânia a CONDAMNAT Ungaria pentru felul în care refuză implementarea ideologiei LGBT....

România a CONDAMNAT Ungaria pentru felul în care refuză implementarea ideologiei LGBT. Statul român e indiferent la tratamentul Budapestei față românii din Ungaria, care sunt pe cale de dispariție

Prin intermediul Ambasadei de la Budapesta, România este una dintre țările care au semnat „Declarația comună ocazionată de a 28-a ediție a Festivalului Pride” din capitala Ungariei.

Inițiată de Ambasada SUA, declarația menționează „îngrijorarea” pentru „legile și retorica politică, venită în contradicție cu principiile non-discriminării, legilor internaționale privind drepturile omului” și care „contribuie la stigmatizarea comunității LGBTQI+”.

Declarația mai „subliniază nevoia pentru lideri și guverne, de aici și peste tot, de a respecta și proteja drepturile indivizilor și comunităților LGBTQI+, pentru a elimina legile și politicile care discriminează împotriva lor”.

Subtextul este clar adresat Ungariei și politicilor sale de protecție a minorilor față de propaganda LGBT fără acord parental, dar atinge și țări precum România sau Polonia, care recunosc doar familia naturală.

De atlfel, proprietarul unei librării ungurești a fost amendat cu 12 milioane de forinți, aproximativ 36.000 de dolari, pentru că a comercializat la secțiunea „minori” romanul grafic britanic „Heartstopper”, care promovează homosexualitatea. În România, carte se vinde la liber, fără nicio restricție, după cum remarca jurnalista Raluca Oanță.

În timp ce Polonia, aliat al SUA, nu a semnat această declarație care ar fi incriminat-o, România a semnat un text prin care se incriminează singură. Mai rău, reprezentanții României au semnat un text care incriminează majoritatea celor pe care pretind că-i reprezintă, dat fiind că toate cercetările sociologice arată că românii susțin căsătoria între un bărbat și o femeie, precum și faptul că un copil nu poate avea decât o mamă și un tată, nu alte combinații.

Reamintim, în context, că românii din Ungaria se află pe cale de dispariție, sub privirile indolente ale Bucureștiului. Statul român nu a făcut nimic pentru a-i proteja de asimilare, după cum remarca profesorul Dan Dungaciu, astfel încât aceștia se află în pragul extincției.

În același timp, statul român ia poziție pentru apărarea homosexualității din Ungaria.  Recent, același guvern a anunțat că pregătește „recunoaștere parțială” a căsătoriilor între persoane de același sex.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

 1. Foarte bună legea din Ungaria, pe când și la noi? Cât despre protecția românilor din Ungaria, autoritățile par să reprezinte legebetistii, nu românii. Or fi fost doar legebetisti la vot, că altfel nu îmi explic?

 2. Legea maghiară a fost votată de tot Parlamentul maghiar, chiar și de opoziție.

  Legea NU este deswpre LGBTQ, ci este despre protecția copilului.

  Legea statuează că PĂRINȚII fac educația morală a copiiilor și MINORII nu trebuie expuși in școli la propagandă sexuală – chiar dacă o fi ea ascunsă sub discursul minorităților sexuale.

  să-și vadă se organele lor genitale și să nu-i prindem la copiii că va fi grav.
  In SUA părintii s-au trezit și incep să-i hâșîie din școli pe perverșii ascunși in blană de oengist.

  O rușine pentru Iohannis, și europarlamentarii noștri că sunt slugi ordinare ale activiștilor sexuali perverși și obsedați.

  Legea maghiară e un model de integritate morală și civică. Javrele astea useriste, peneliste nici măcar nu au citit legea! Execută ce le dictează ambasadele, slugi fără coloană vertebrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate