duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATERoland Garros: Conferința de presă a lui Novak Djokovici a fost întreruptă...

Roland Garros: Conferința de presă a lui Novak Djokovici a fost întreruptă brusc de organizatori când sârbul a pus la îndoială acuretețea testelor pentru Covid-19

Organizatorii turneului de la Roland Garros au întrerupt, brusc, conferința de presă a liderului mondial, sârbul Novak Djokovici, când acesta a început să pună la îndoială acuratețea testelor pentru Covid-19.

El îi criticase pe organizatori, anterior, pentru descalificarea a doi jucători descoperiți „pozitiv” la testul pentru coronavirus: Damir Dzumhur și Fernando Verdasco.

„Acestea sunt situații pe care nu le pot influența. Pot doar să încerc să joc bine, să sper că voi ieși negativ la test și dacă nu va fi negativ…O să accept asta, nu am ce face.

Este nefericit că unii jucători sunt descalificați în urma unei astfel de măsuri.Cred că la 24 de ore după primul test, jucătorii ar trebui retestați. Dacă și a doua oară testul este pozitiv, atunci ar trebui să nu mai joace, dar dacă iese negativ, ar trebui lăsat să participe. Nu este cazul aici, dar s-a întâmplat la alte turnee.

Totul este puțin confuz pentru noi. Nu e ușor nici pentru organizatori să aibă de-a face cu atâtea teste și sunt foarte multe dovezi că au fost rezultate fals pozitive, nu doar în tenis, ci și în general”, a spus Novak Djokovici.

Imediat după acest moment, se aude un jurnalist care pune o întrebare, dar și vocea moderatorului care încearcă să stopeze conferința (minutul 4:39). Totuși, jurnalistul continuă să vorbească întrebându-l pe Djokovici despre șansele de a câștiga turneul.

Sârbul răspunde, după care organizatorii intervin decisiv și opresc conferința definitiv, deși un alt jurnalist începuse o altă discuție, spre uimirea numărului 1 mondial (minutul 5:30).

Djokovici a mai fost critic în privința măsurilor pentru combaterea coronavirusului, afirmând că nu va participa la turnee dacă va fi obligat să se vaccineze împotriva Covid-19.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate