joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATERoland Garros: Conferința de presă a lui Novak Djokovici a fost întreruptă...

Roland Garros: Conferința de presă a lui Novak Djokovici a fost întreruptă brusc de organizatori când sârbul a pus la îndoială acuretețea testelor pentru Covid-19

Organizatorii turneului de la Roland Garros au întrerupt, brusc, conferința de presă a liderului mondial, sârbul Novak Djokovici, când acesta a început să pună la îndoială acuratețea testelor pentru Covid-19.

El îi criticase pe organizatori, anterior, pentru descalificarea a doi jucători descoperiți „pozitiv” la testul pentru coronavirus: Damir Dzumhur și Fernando Verdasco.

„Acestea sunt situații pe care nu le pot influența. Pot doar să încerc să joc bine, să sper că voi ieși negativ la test și dacă nu va fi negativ…O să accept asta, nu am ce face.

Este nefericit că unii jucători sunt descalificați în urma unei astfel de măsuri.Cred că la 24 de ore după primul test, jucătorii ar trebui retestați. Dacă și a doua oară testul este pozitiv, atunci ar trebui să nu mai joace, dar dacă iese negativ, ar trebui lăsat să participe. Nu este cazul aici, dar s-a întâmplat la alte turnee.

Totul este puțin confuz pentru noi. Nu e ușor nici pentru organizatori să aibă de-a face cu atâtea teste și sunt foarte multe dovezi că au fost rezultate fals pozitive, nu doar în tenis, ci și în general”, a spus Novak Djokovici.

Imediat după acest moment, se aude un jurnalist care pune o întrebare, dar și vocea moderatorului care încearcă să stopeze conferința (minutul 4:39). Totuși, jurnalistul continuă să vorbească întrebându-l pe Djokovici despre șansele de a câștiga turneul.

Sârbul răspunde, după care organizatorii intervin decisiv și opresc conferința definitiv, deși un alt jurnalist începuse o altă discuție, spre uimirea numărului 1 mondial (minutul 5:30).

Djokovici a mai fost critic în privința măsurilor pentru combaterea coronavirusului, afirmând că nu va participa la turnee dacă va fi obligat să se vaccineze împotriva Covid-19.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE