joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATERobert Turcescu: Doar alegerile anticipate mai pot salva PNL și PSD de...

Robert Turcescu: Doar alegerile anticipate mai pot salva PNL și PSD de AUR

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, Robert Turcescu a transmis că AUR ar putea câștiga alegerile europarlamentare, dacă PNL și PSD nu vor organiza alegeri anticipate în această toamnă.

„Dacă nu fac alegeri anticipate în această toamnă, PSD și PNL riscă un șoc enorm anul viitor: AUR ar putea câștiga alegerile europarlamentare și un succes de acest fel ar genera un efect în lanț pentru locale, generale și chiar prezidențiale.
În cazul unor alegeri anticipate în această toamnă, sunt șanse să împiedice formarea acelui val pro-AUR sau, mă rog, să-l ia în piept cât încă nu e tsunami. Lăsați de-o parte prejudecățile și tot ceea ce știați despre mecanismele electorale, acum se joacă altfel: în online, pe rețele de socializare, iar PNL și PSD sunt varză la capitolul ăsta. USR avea ceva susținere în online, dar s-a dus naibii de mult. Zona online e luată de AUR, punct. Și e singura zonă unde mai există emoție, tensiune, nervi. La televiziuni e moartea pasiunii, iar site-urile au epuizat formulele de tip click-bait.
Revin și spun: doar alegerile anticipate mai pot salva PNL și PSD. Ba chiar și ceva din USR. Nicio demonizare a lui Simion (că e cu rusii, că e cu chinezii, că e gay sau că e omul Serviciilor) nu poate opri valul AUR. E un val care crește pe fondul întregului context politic intern și internațional. Oamenii vor vota ca să se RĂZBUNE! Asta va fi ideea votului în 2024: se va vota cu furie împotriva crizei, a inflației, a prețurilor. Nu se vor vota soluții, se va căuta RĂZBUNARE!
Țineți minte: cei mai mulți vor vota AUR ca să se răcorească, să se răzbune, să-i vadă suferind politic pe liberali și pe pesediști. Nu căutați nimic logic sau rațional în ce va fi anul electoral 2024. Lumea fierbe, nu le poți cere românilor să nu fiarbă și ei!”, a transmis Robert Turcescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, deDavid Horowitz și Richard Poe,vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

6 COMENTARII

 1. Este o pacaleala sistematica si periodica care este propulsata catre mintiile naive ale omului dornic de schimbare.
  Orice om sanatos la cap va tinde mereu spre schimbare atunci cand simte ca nu ii este bine.Ceea ce este perfect normal sa doresti o schimbare pentru inbunatatirea calitatii vietii tale.

  Doar ca : Daca ai o masina cu motorul stricat schimbandui culoarea nu ii repara problema.

  Vreti schimbare iesiti in strada si schimbati sistemul de conducere al tarii
  sau mai adaugati cel putin 2 aliniate din constitutia actuala.

 2. A vota AUR nu e deloc răzbunare. E doar logică elementară.
  După 33 de ani de eșec, matematic vorbim, singura șansă să schimbi ceva e să votezi cu altcineva.
  Faptul că AUR nu e un partid balama sau un partid crea doar refulare, e războiul mediatic programatic, sistematic, care se duce împotriva lui. E dovada că nu e partidul sistemului și că are un potențial pozitiv.
  Cât, când și cum va împlini acest potențial rămâne o întrebare a cărui răspuns depinde de fiecare dintre noi, nu doar de AUR care un grup de oameni.

  • la fiecare scrutin laboratoarele scot din joben cate un partid care cica reprezinta noul, schimbarea.. bla bla.
   Cum o fi luat aur 10% la alegerile trecute in conditiile in care nu auzise nimeni de ei? Bag mana in foc ca in realitate nu au luat nici 2%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate