joi, mai 23, 2024
ACTUALITATERobert Glință, medalie de argint la Campionatul European de natație

Robert Glință, medalie de argint la Campionatul European de natație

Înotătorul Robert Glință (24 de ani) a cucerit marți seara medalia de argint în proba de 50 de metri spate din cadrul Campionatului European de natație de la Budapesta.

În finală, Robert Glință, elevul antrenorului Mugur Tomescu, a terminat cursa cu timpul de 24,42 secunde, cu 00,15 secunde mai bun decât în semifinala de luni. Robert Glință a fost depășit în finala de la Budapesta doar de către rusul Kliment Kolesnikov (Rusia), cu timpul de 23.80 secunde, adjudecându-și medalia de argint.

Este a doua medalie pentru Robert la o ediție a Campionatului European de seniori, după argintul de la Glasgow, din 2018, tot în proba de 50 m spate.
La Europenele în bazin scurt, sportivul de la CS Dinamo are două medalii de bronz, la 100 m spate, la edițiile de la Copenhaga (2017) și Glasgow (2019).

La aceeași competiție, înotătorul român David Popovici s-a calificat marți seara în finala probei de 100 m liber, cu timpul de 48,28 secunde.

Tot marți, în serii, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a reușit să îndeplinească baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu timpul de 40,30 secunde.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE