ACTUALITATERobert Glință, medalie de argint la Campionatul European de natație

Robert Glință, medalie de argint la Campionatul European de natație

Înotătorul Robert Glință (24 de ani) a cucerit marți seara medalia de argint în proba de 50 de metri spate din cadrul Campionatului European de natație de la Budapesta.

În finală, Robert Glință, elevul antrenorului Mugur Tomescu, a terminat cursa cu timpul de 24,42 secunde, cu 00,15 secunde mai bun decât în semifinala de luni. Robert Glință a fost depășit în finala de la Budapesta doar de către rusul Kliment Kolesnikov (Rusia), cu timpul de 23.80 secunde, adjudecându-și medalia de argint.

Este a doua medalie pentru Robert la o ediție a Campionatului European de seniori, după argintul de la Glasgow, din 2018, tot în proba de 50 m spate.
La Europenele în bazin scurt, sportivul de la CS Dinamo are două medalii de bronz, la 100 m spate, la edițiile de la Copenhaga (2017) și Glasgow (2019).

La aceeași competiție, înotătorul român David Popovici s-a calificat marți seara în finala probei de 100 m liber, cu timpul de 48,28 secunde.

Tot marți, în serii, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a reușit să îndeplinească baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu timpul de 40,30 secunde.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT