ACTUALITATERobert Glinţă a obţinut medalia de bronz la CE de la Kazan...

Robert Glinţă a obţinut medalia de bronz la CE de la Kazan şi a stabilit un nou record naţional

Robert Glinţă a cucerit miercuri medalia de bronz în proba de 50 de metri spate la Campionatul European de înot în bazin scurt de la Kazan, scrie Mediafax.

În vârstă de 24 de ani, Robert a încheiat cele două lungimi de bazin cu timpul de 22.74 secunde şi a stabilit astfel un nou record naţional.

El a fost depăşit miercuri doar de rusul Kliment Kolesnikov (22.47 s) şi de italianul Michele Lamberti (22.65 s).

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit Ministerului Sportului, joi, Robert Glinţă va intra în concurs şi în proba de 100 metri spate, la ora 9.40, ora României.

Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) de la Kazan se desfăşoară în perioada 2-7 noiembrie 2021.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteuluiR3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...