ACTUALITATERoata tradițională de Crăciun din orașul Lille va fi instalată, dar publicul...

Roata tradițională de Crăciun din orașul Lille va fi instalată, dar publicul nu va avea voie să o folosească

Primăria orașului francez Lille a anunțat că roata mare din piața de Crăciun va fi instalată în perioada sărbătorilor, dar va rămâne închisă pentru public și se va învârti goală, anunță Atlantico, citat de SmartRadio.

Potrivit sursei citate, inițial primăria anunțase că în acest an nu o să mai fie instalată în oraș roata cea mare.

Ulterior, primăria a anunțat că potrivit dispozițiilor primite de la guvern, roata se poate instala, dar fără să fie deschisă publicului.

„Roata mare și bradul de Crăciun sunt cunoscute de toți locuitorii din Lille și fac, fără îndoială, parte din peisajului orașului nostru în timpul sărbătorilor de sfârșit de an.

În această perioadă dificilă pentru toată lumea, instalarea lor este o veste excelentă pentru a adăuga puțină alinare în inima tuturor, veselie și bucurie în oraș”, a anunțat primaria orașului Lille.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...