ACTUALITATERestricții bizare în Belgia: Un singur musafir are voie să folosească toaleta,...

Restricții bizare în Belgia: Un singur musafir are voie să folosească toaleta, din cei invitați la petrecerea de Crăciun

Autoritățile din Belgia au adoptat un set strict de reguli pentru perioada de Crăciun, unde petrecerile vor fi premise, însă cu condiția ca un singur musafir să poată să folosească toaleta.

Această restricție, cel puțin bizară, a fost anunțată de autoritățile locale din Belgia, scrie brusselstimes.com, citată de Digi24.

„Dacă trebuie să mergeţi la toaletă, nu va mai fi nimic de făcut decât să vă întoarceţi acasă”, a anunțat purtătorul de cuvânt al autorității locale din Belgia, potrivit sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe de altă parte, ministrul belgian de interne, Annelies Verlinden, a anunțat că oricine invită oaspeţi trebuie să aibă o grădină sau o curte unde oamenii să se poată plimba.

Invitarea oamenilor să sărbătorească în grădină este permisă, dacă grupul nu este mai mare de patru persoane, iar regulile de distanță și igienă sunt respectate. Singura persoană căreia îi este permis accesul în casă este cineva apropiat, ales de familia gazdă.

Restricţiile au mai impus oamenilor care trăiesc singuri să se îmbrăţişeze doar cu o singură persoană din afara casei lor.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...