joi, mai 23, 2024
ACTUALITATERestricții bizare în Belgia: Un singur musafir are voie să folosească toaleta,...

Restricții bizare în Belgia: Un singur musafir are voie să folosească toaleta, din cei invitați la petrecerea de Crăciun

Autoritățile din Belgia au adoptat un set strict de reguli pentru perioada de Crăciun, unde petrecerile vor fi premise, însă cu condiția ca un singur musafir să poată să folosească toaleta.

Această restricție, cel puțin bizară, a fost anunțată de autoritățile locale din Belgia, scrie brusselstimes.com, citată de Digi24.

„Dacă trebuie să mergeţi la toaletă, nu va mai fi nimic de făcut decât să vă întoarceţi acasă”, a anunțat purtătorul de cuvânt al autorității locale din Belgia, potrivit sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe de altă parte, ministrul belgian de interne, Annelies Verlinden, a anunțat că oricine invită oaspeţi trebuie să aibă o grădină sau o curte unde oamenii să se poată plimba.

Invitarea oamenilor să sărbătorească în grădină este permisă, dacă grupul nu este mai mare de patru persoane, iar regulile de distanță și igienă sunt respectate. Singura persoană căreia îi este permis accesul în casă este cineva apropiat, ales de familia gazdă.

Restricţiile au mai impus oamenilor care trăiesc singuri să se îmbrăţişeze doar cu o singură persoană din afara casei lor.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE