ACTUALITATERestaurantele, teatrele, cinematografele s-ar putea deschide, de sâmbătă, în București. Anunțul prefectului...

Restaurantele, teatrele, cinematografele s-ar putea deschide, de sâmbătă, în București. Anunțul prefectului Traian Berbeceanu

Restaurantele, barurile, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc se vor deschide sâmbătă, dacă rata de infectări în București rămâne sub 3 la mia de locuitori, a anunțat, miercuri, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Declarația a fost făcută în contextul în care rata de infectări a coborât, miercuri, în București, sub 3 la mie.

„Reglementările în vigoare prevăd că, într-un interval de 48 de ore vom monitoriza indicele de incidență și, în situația fericită, pe care ne-o dorim și noi, în care incidența și mâine, și poimâine va fi sub 3 la mie, poimâine vom convoca Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență și vom propune adoptarea unei hotărâri prin care să relaxăm o parte dintre măsurile aflate în vigoare”, a declarat Traian Berbeceanu, miercuri seară, la Digi24.

Potrivit acestuia relaxarea măsurilor ar putea intra în vigoare de sâmbătă, începând cu ora 00:00. Asta înseamnă că restaurantele și barurile în interior, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc se vor redeschide, în limita a 30% din locuri.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...