ACTUALITATE Restaurantele și cafenelele, închise de miercuri în Sinaia și Azuga

Restaurantele și cafenelele, închise de miercuri în Sinaia și Azuga

Restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc se închid de miercuri în Sinaia şi Azuga, după ce, în cele două stațiuni de pe Valea Prahovei,  rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, citat de Agerpres, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a dispus o serie de măsuri pentru 25 de unităţi administrativ-teritoriale, inclusive în Sinaia și Azuga.

Astfel, începând de miercuri, vor intra în vigoare noi măsuri restrictive pentru următoarele 14 zile.

În acest interval, organizarea de spectacole, festivaluri sau alte evenimente culturale este interzisă, iar activitatea restaurantelor în interior, a cafenelelor, şi a sălilor de jocuri este interzisă, de asemenea.

Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.

De asemenea, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective, precizează sursa citată.

Totodată, Prefectura Prahova anunță că masca devine obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spaţiile publice deschise, desi masca este deja obligatorie la nivel național.

 

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate