sâmbătă, iulie 20, 2024
ACTUALITATERestaurantele și cafenelele, închise de miercuri în Sinaia și Azuga

Restaurantele și cafenelele, închise de miercuri în Sinaia și Azuga

Restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc se închid de miercuri în Sinaia şi Azuga, după ce, în cele două stațiuni de pe Valea Prahovei,  rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, citat de Agerpres, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a dispus o serie de măsuri pentru 25 de unităţi administrativ-teritoriale, inclusive în Sinaia și Azuga.

Astfel, începând de miercuri, vor intra în vigoare noi măsuri restrictive pentru următoarele 14 zile.

În acest interval, organizarea de spectacole, festivaluri sau alte evenimente culturale este interzisă, iar activitatea restaurantelor în interior, a cafenelelor, şi a sălilor de jocuri este interzisă, de asemenea.

Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.

De asemenea, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective, precizează sursa citată.

Totodată, Prefectura Prahova anunță că masca devine obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spaţiile publice deschise, desi masca este deja obligatorie la nivel național.

 

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE