OPINIIRespect, doamna doctor Flavia Groşan!

Respect, doamna doctor Flavia Groşan!

Cu o floare nu se face primăvară, dar e un semn pentru apropierea ei, merge completarea la înțelepciunea populară.

Cazul medicului bronho-pneumolog Flavia Groșan din Oradea arată că sunt speranțe să se schimbe ceva în abordarea tratamentului bolnavilor cu Covid-19. Că este posibilă combaterea bolii fără isterie și fără risipe financiare aiuritoare, cu omenie.

Ceea ce a declarat ea în presă lasă cu garda descoperită alaiul de răspândaci ai spaimei, care și-au transformat în modus vivendi exploatarea pandemiei, pentru orice alte scopuri decât beneficiul celor în suferință.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Faptul că a avut rezultate spectaculoase, aplicând schema sa de tratament, arată implicit greșelile celorlalți din sistemul sanitar. Unde se aplică orbește proceduri anormale, cu mulți decedați de pe urma lor.

Medicina nu e o știința exactă, erorile sunt inerente în fața noului, dar sunt condamnabile persistența în greșeli, nerecunoașterea lucrurilor ce sfidează logica, a practicilor arbitrare.
Exemplul doctoriței Groșan ar trebui urmat imediat, nu nesocotești ceea ce este extraordinar dacă intenționezi să ai un viitor, cum, din nefericire, e în logica zilelor din România, adesea.

Nu m-a mirat că a început să fie atacată, după doar câteva ore de când numele ei a devenit cunoscut în media națională. Nemernicii au început să reacționeze. A intrat în joc corul mediocrilor. Se vede că nu-i în spiritul epocii să vindeci oamenii, ci, eventual, să-i omori. Moartea e mai rentabilă. E anchetată de Colegiul Medicilor şi s-a năpustit asupra dânsei inclusiv Radu Tudor. Și cine are naivitatea să creadă că individul e numai ziarist?

Flavia Groșan nu trebuie lăsată să se lupte singură cu sistemul. Are nevoie de solidaritatea și sprijinul fiecăruia care a mai rămas om. S-o ajutăm ca să ajute bolnavii în continuare.
Respect, doamna doctor!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Doamna este absolut savuroasă! Precum este orice om liber și rațional – (rarisimă specie, precum și domnul Petria)!

    O gură de aer proaspăt în epoca post-adevăr a analfabetismului funcțional generalizat! O rază de speranta pentru oamenii încă vii și cu gândire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Mai avem nevoie de 9.468 de lei...

Dragi prieteni, dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele...