OPINII Respect, doamna doctor Flavia Groşan!

Respect, doamna doctor Flavia Groşan!

Cu o floare nu se face primăvară, dar e un semn pentru apropierea ei, merge completarea la înțelepciunea populară.

Cazul medicului bronho-pneumolog Flavia Groșan din Oradea arată că sunt speranțe să se schimbe ceva în abordarea tratamentului bolnavilor cu Covid-19. Că este posibilă combaterea bolii fără isterie și fără risipe financiare aiuritoare, cu omenie.

Ceea ce a declarat ea în presă lasă cu garda descoperită alaiul de răspândaci ai spaimei, care și-au transformat în modus vivendi exploatarea pandemiei, pentru orice alte scopuri decât beneficiul celor în suferință.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Faptul că a avut rezultate spectaculoase, aplicând schema sa de tratament, arată implicit greșelile celorlalți din sistemul sanitar. Unde se aplică orbește proceduri anormale, cu mulți decedați de pe urma lor.

Medicina nu e o știința exactă, erorile sunt inerente în fața noului, dar sunt condamnabile persistența în greșeli, nerecunoașterea lucrurilor ce sfidează logica, a practicilor arbitrare.
Exemplul doctoriței Groșan ar trebui urmat imediat, nu nesocotești ceea ce este extraordinar dacă intenționezi să ai un viitor, cum, din nefericire, e în logica zilelor din România, adesea.

Nu m-a mirat că a început să fie atacată, după doar câteva ore de când numele ei a devenit cunoscut în media națională. Nemernicii au început să reacționeze. A intrat în joc corul mediocrilor. Se vede că nu-i în spiritul epocii să vindeci oamenii, ci, eventual, să-i omori. Moartea e mai rentabilă. E anchetată de Colegiul Medicilor şi s-a năpustit asupra dânsei inclusiv Radu Tudor. Și cine are naivitatea să creadă că individul e numai ziarist?

Flavia Groșan nu trebuie lăsată să se lupte singură cu sistemul. Are nevoie de solidaritatea și sprijinul fiecăruia care a mai rămas om. S-o ajutăm ca să ajute bolnavii în continuare.
Respect, doamna doctor!

1 COMENTARIU

  1. Doamna este absolut savuroasă! Precum este orice om liber și rațional – (rarisimă specie, precum și domnul Petria)!

    O gură de aer proaspăt în epoca post-adevăr a analfabetismului funcțional generalizat! O rază de speranta pentru oamenii încă vii și cu gândire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite