duminică, iunie 16, 2024
EDUCAȚIEReprezentanții AUR se vor întâlni cu Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru a-i...

Reprezentanții AUR se vor întâlni cu Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru a-i cere redeschiderea școlilor de pe 11 ianuarie

Miercuri, 6 ianuarie, reprezentanți ai partidului AUR se vor întâlni cu Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru a discuta despre redeschiderea școlilor, informează un comunicat de presă.

„Cerem deschiderea tuturor instituțiilor de învățământ, fără deosebire între cele de stat și cele private, începând cu 11 ianuarie. Așa-zisa școală online este o utopie. Cerem transparență și publicarea rapoartelor Inspectoratelor școlare cu privire la rata de acces a copiilor la internet. Singurele școli pentru care se justifică suspendarea cursurilor față în față sunt cele unde există focare de infecție. Nu în ultimul rând, considerăm că nu are nicio relevanță numărul cadrelor didactice dispuse să se vaccineze. Vaccinarea un act medical opțional. Decizia deschiderii școlilor nu trebuie să fie condiționată”, a declarat deputatul George Simion, copreședinte AUR.

AUR a cerut redeschiderea școlilor în mod repetat, încă de la prima ședință a Parlamentului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat ieri pentru Hotnews că școlile vor fi redeschise, cel mai probabil, pe 8 februarie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE