luni, mai 20, 2024
OPINIIReinstaurarea delictului de opinie, în aplauzele lumii civilizate

Reinstaurarea delictului de opinie, în aplauzele lumii civilizate

Ceea ce s-a întâmplat în cazul Djokovici ne arată, încă o dată, clar ca lumina zilei, că pe lumea asta nu există stat de drept, democrație, justiție și drepturi, decât pentru dulăi.

Pentru căței, ciocul mic.

Dacă un Guvern din Estul Europei, să zicem România, ar fi trecut peste o decizie judecătorească ar fi fost haos, curgeau comunicatele ambasadelor „îngrijorate” de statul de drept și independența justiției.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Și mai rău, dacă după aia s-ar fi ajuns la o nouă instanță, unde judecătorul constată și APROBĂ faptul că Guvernul ia o decizie împotriva cuiva pe baza UNEI OPINII, era tsunami. Sfârșitul lumii. Din românii barbari, corupți și medievali nu ne scoteau.

Totalitarism pe față. Și chiar așa ESTE. Acum am aflat, cu toții, că Djokovici reprezintă un pericol public pentru Australia din cauza OPINIILOR sale.

Că oamenii tineri s-ar putea inspira din exemplul său și ar putea pune la îndoială sensul măsurilor restrictive luate de Guvern.

Dar pentru că toate aceste lucruri se întâmplă într-o țară din „lumea occidentală”, este perfect în regulă. Liniște pe toate fronturile.

Presa „îngrijorată” de starea democrației în România tace și aprobă. Celebrele asociații pentru drepturile omului sunt în weekend și nu lucrează, deci canci reacție.

Nu mai vorbim despre celebrul „Departament de Stat”, care n-are nicio reacție. Ba dimpotrivă: cred că se exultă prin birourile respective. Bine i-au făcut bigotului!

Ca și în secolul trecut, totalitarismul își arată chipul hidos în Occident, de unde este exportat și către restul lumii. Uitați-vă bine la cei din România care aplaudă ce se întâmplă în acest moment: aceștia vor fi cei care mâine vă vor băga la pușcărie pentru delictul de opinie.

Respect Novak! De ce? Pentru că prin lupta ta și prin chinul de 11 zile prin care ai acceptat să treci, fără crâcnire, ai arătat mizeria în integralitatea ei. Din acest moment, doar cine e cu noii bolșevici nu vede ce se întâmplă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Iar opiniile sale sunt urmatoarele: lasati oamenii sa aleaga.

    Gigi24, G4media, Hoitnews si toate subsidiarele lor + conservatorii caviar gen Baconschi sau Paraschivescu au jubilat aproape cinic.

    Sunt bune vremurile astea, se aleg apele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE