luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATERegulament nou. Cel puțin doi jucători ROMÂNI pe teren, pe toată durata...

Regulament nou. Cel puțin doi jucători ROMÂNI pe teren, pe toată durata meciului, în ligile naționale de baschet/ „România merită o națională puternică!”

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a aprobat, miercuri, propunerea potrivit căreia, începând din sezonul 2023-2024, doi jucători români să fie prezenți pe teren pe toată durata partidelor din ligile naționale de baschet masculin și feminin.

„Eu cred că jucătorii români merită, pentru că România merită o națională puternică. Dacă nu sporim numărul de jucători români pe teren, nu sporim nici rolul jucătorului român în meciuri”, a declarat președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, se precizează într-un comunicat transmis de Federație.

Măsura reprezintă o schimbare a regulii anterioare, potrivit căreia era nevoie ca jucătorii români să acopere 40 la sută din timpul de joc.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine!! Miscarea baschetbalistica romaneasca a crescut in ultimi ani. Nu trebuie sa le inchidem usile afirmarii jucatorilor romani si sa dam bani romanesti unor jucatori straini care pleaca cu ei de aici in mare parte. Tendinta de a avea pe teren doar jucatorii straini era vizibila in ultima vreme. Pana la urma e un sport national. Decat sa importam noi pe bani multi jucatori straini, mai bine exportam jucatorii nostrii. Si vom avea si o nationala mai buna. Poate ca si 3 romani pe teren ar trebui sa fie ok, pentru a fi majoritari ,ca doar suntem la noi in tara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate