ACTUALITATERegizorul Eugen Jebeleanu, în direct la TVR: A fi homosexual în...

Regizorul Eugen Jebeleanu, în direct la TVR: A fi homosexual în societate în care trăim nu este o rușine, ci o mândrie

Regizorul Eugen Jebeleanu, premiat, luni seară, în cadrul galei UNITER, transmisă în direct de TVR, a ținut să mulțumească partenerului său de viață, alături de care a învățat că a fi homosexual este o mândrie.

Discursul tânărului regizor Eugen Jebeleanu a fost primit cu aplauze și cu urale de actorii, regizorii, oamenii de teatru prezenți la eveniment, anunță Libertatea.

„În primul rând, mulțumesc unui om, căruia i se datorează acest premiu, faptului că sunt regizor, faptului că am pus bazele unei companii de teatru, iar numele lui este Yann Verburgh. Este omul alături de care trăiesc în viață și în muncă, și alături de el am învățat că a fi diferit de normă, a fi homosexual în societatea în care trăim nu este o rușine, ci o mândrie”, a spus tânărul regizor Eugen Jebeleanu.

Totodată, Accept România – asociație ce reprezintă drepturile homosexualilor- a salutat acest discurs, printr-o postare pe Facebook.

„Acesta este discursul cu care Eugen Jebeleanu a primit premiul UNITER pentru cel mai bun regizor al anului 2019, într-o transmisiune directă pe postul național de televiziune. Eugen a avut aseară un discurs sincer și asumat prin care a ales să-i mulțumească partenerului de viață și de muncă, un discurs pe care sperăm să îl vedem cât mai des reluat în spațiul public. În momentele importante dorim cu toții să ne bucurăm public alături de persoana iubită și să îi mulțumim pentru sprijin și devotament”, se arată în postarea Accept România.

Premiul pentru cea mai bună regie a fost câştigat de Eugen Jebeleanu, pentru regia spectacolului „Itinerarii. Într-o zi lumea se va schimba” la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi Compagnie des Ogres.

Ediţia a XXVIII-a a Galei Premiilor UNITER a avut loc la Craiova, luni, 21 septembrie 2020, evenimentul marcând 30 de ani de la înfiinţarea UNITER şi 170 de ani de la înfiinţarea teatrului craiovean „Marin Sorescu”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. A fi bolnav este o mindrie? A fi normal e o rusine? Hai sa ne imbolnavim toti si sa inchidem planeta. Sinteti de acord mindrilor de voi? Animalele prin instinctul lor nu ar fi. Stiti de ce? Pentru ca nu sint bolnave si nici nu vor sa se faca remarcate neaparat cu ceva,cu orice pot numai sa-i bage cineva in seama. Ies in fata cu ce pot si ei,atita pot,nu pute-ti sa le cereti mai mult atita pot si li se pare ca sint nemaipomeniti,nimeni nu-i ca ei.

  2. Bai …. ce lasatii comentarii. Voi cand va f… in c…, in gura, sau eu mai stiu pe unde, ca o faceti cate 3-4 odata, aia ce mai e? Onorati in numle Lui D-zeu cum judecati alti omeni, va doriti moarte lor? Va comportati ca niste animale in calduri si multe alte chestii ne la locul lor si mai comentati de cei din LGBT

    Admin: nu mai folositi expresii triviale sau injurii, altfel nu veți mai putea posta. Mulțumim de înțelegere.

  3. Nu e deloc o cinste nici sa spui așa ceva , dar sa ajungi ca cei care au fost, si e susținut de cercetări, rași de pe fata pământului pentru modul lor sodomit. Nu exista cultura care sa susțină așa ceva, tradiție , nu exista susținere legata de homosexualitate. Exista doar istorii despre cutare care avea astfel de obiceiuri, anormale după părerea mea si cred ca am voie sa am orice părere. E o rușine si sa spui ca faci așa ceva , nu o cinste. Ne jignește pe noi toți o asemenea afirmație, discriminează o întreaga majoritate care nu a luat o razna , care e normală.

  4. Sa intzelegem ca datorita acestei inclinatii este un regizor bun? Eu nu cred in asha ceva! Asta e propaganda elghebete gratuita si penibila!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...