joi, mai 23, 2024
ACTUALITATERegizorul Emir Kusturica spune că 10 multimiliardari urmăresc abolirea familiei la nivel...

Regizorul Emir Kusturica spune că 10 multimiliardari urmăresc abolirea familiei la nivel global

Emir Kusturița, unul dintre cei mai premiați regizori din Balcani, a fost decorat cu Ordinul Sretenje (termen sârbesc pentru praznicul Întâmpinării Domnului) clasa 1, de către Președintele Serbiei, Alexandar Vucici, cu ocazia Zilei Statalității Sârbe, sărbătoare care coincide cu sărbătoarea creștină a Întâmpinării Domnului, scrie B92.

Cu această ocazie, Kusturița a spus că „sârbii sunt printre puținele popoare care nu au fost cucerite niciodată și asta este marile valori pe care le avem”.

Pe lângă subiectul statalității sârbești, Kusturița a vorbit și despre ordinea morală a lumii în care trăim. El a subliniat că există niște reguli care se doresc impuse de neo-capitalism și neo-comunism, și că 10 multimiliardari – fără să-i numească – doresc „să abolească familia, să nu mai fie mame și tați, bărbați și femei, frați și nepoți”, relatează sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Regizorul crede că la nivel global se urmărește abolirea familiei și a valorilor patriarhale, exemplificând cu cazuri de cadre didactice care au avut de pătimit pentru că au îndrăznit să promoveze aceste valori.

Kusturița a arătat că în timp ce în Serbia, subiectul zilei este alegerea noului Patriarh, în Olanda bisericile sunt scoase la vânzare și transformate în cafenele și case de weekend. El a remarcat că în timp ce în lume se distrug statuile, la Belgrad tocmai a fost ridicat un monument de 20 de metri, în cinstea celui care este considerat fondatorul statului sârb, Ștefan Nemanja.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE