ACTUALITATERegizorul Cornel Mihalache, reacție dură la scenele despre Spitalul Foișor: O nebunie,...

Regizorul Cornel Mihalache, reacție dură la scenele despre Spitalul Foișor: O nebunie, o prostie, un început de genocid. Demisiile sunt prea puțin

Cunoscutul regizor și documentarist, Cornel Mihalache, a comentat situația de vineri seară, atunci când pacienții internați la Spitalul Foișor au fost mutați în miez de noapte din unitate, chiar dacă unii erau recent ieșiți din operație.

Reputatul jurnalist a scris că ceea ce s-a întâmplat este „o nebunie, o prostie, un început de genocid”.

„Poliția nu are voie să intre în spațiul privat, după ora 22 și înainte de ora 6 dimineața (vezi cazul Caracal), dar se poate face o transferare fără accept a bolnavilor dintr-un spital într-altul, la 12 noaptea. De ce nu s-a făcut mâine dimineață, pe lumină, după ce bolnavii s-au odihnit noaptea? O nebunie, o prostie, un început de genocid. Demisiile sunt prea puțin. Bătaia la fund în pielea goală în Piața Victoriei filmată în direct ar putea acoperi mârșăvia”, a spus Mihalache.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Cum putem atrage Jandarmeria sa fraternizeze cu protestatarii?aici este cheia că revoluția tinerilor să reușească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate