ACTUALITATERegizorul Cornel Mihalache, reacție dură la scenele despre Spitalul Foișor: O nebunie,...

Regizorul Cornel Mihalache, reacție dură la scenele despre Spitalul Foișor: O nebunie, o prostie, un început de genocid. Demisiile sunt prea puțin

Cunoscutul regizor și documentarist, Cornel Mihalache, a comentat situația de vineri seară, atunci când pacienții internați la Spitalul Foișor au fost mutați în miez de noapte din unitate, chiar dacă unii erau recent ieșiți din operație.

Reputatul jurnalist a scris că ceea ce s-a întâmplat este „o nebunie, o prostie, un început de genocid”.

„Poliția nu are voie să intre în spațiul privat, după ora 22 și înainte de ora 6 dimineața (vezi cazul Caracal), dar se poate face o transferare fără accept a bolnavilor dintr-un spital într-altul, la 12 noaptea. De ce nu s-a făcut mâine dimineață, pe lumină, după ce bolnavii s-au odihnit noaptea? O nebunie, o prostie, un început de genocid. Demisiile sunt prea puțin. Bătaia la fund în pielea goală în Piața Victoriei filmată în direct ar putea acoperi mârșăvia”, a spus Mihalache.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Cum putem atrage Jandarmeria sa fraternizeze cu protestatarii?aici este cheia că revoluția tinerilor să reușească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...