ACTUALITATERedeschiderea școlilor, condiționată de vaccinare? Mesajul promovat de președintele Iohannis

Redeschiderea școlilor, condiționată de vaccinare? Mesajul promovat de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de promovare a vaccinării, reîntoarcerea copiilor la școală fiind primul argument din cele patru prezentate de șeful Statului într-o postare pe Facebook.

„Toți copiii se reîntorc în clase”, este primul argument în favoarea vaccinării, așa cum rezultă din imaginea de profil de pe contul oficial de Facebook al președintelui Iohannis.

„Vaccinarea oprește pandemia! Să revenim cât mai curând la normalitate!

Toți copiii se reîntorc în clase

Îi revedem pe cei dragi

Ne bucurăm de vacanțe în siguranță

Mergem din nou la concerte și spectacole

Ne vaccinăm, reușim împreună!”, este mesajul promovat de președintele Iohannis.

Actualmente, Ministerul Educației Naționale (MEN) desfășoară o campanie de susținere a vaccinării în școli, în ciuda opoziției părinților.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Vaccinarea nu oprește pandemia.

    doavdă : au zis că mai e nevoie de a 3-a tură, și apoi abonament pe viață. .. plus că vaccinații transmit virusul și au și mască.

    nu sună ca și cum vaccinul opreșe pandemia. sună ca și cum guwernerul vrea să impună cu forța cele 40 de milioane de doze cumpărate fără să le ceară nimeni

  2. Gândire egoistă de om fara copii! Rusine președintelui oricarei tari ce promovează vaccinarea, cu vaccinuri nesigure, in masa a copiilor care vor fii viitorul țării respective. Cu asta dorește să iasă în evidență pentru o noua medalie de la Comisia Europeana?!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...