ACTUALITATERedeschiderea școlilor, condiționată de vaccinare? Mesajul promovat de președintele Iohannis

Redeschiderea școlilor, condiționată de vaccinare? Mesajul promovat de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de promovare a vaccinării, reîntoarcerea copiilor la școală fiind primul argument din cele patru prezentate de șeful Statului într-o postare pe Facebook.

„Toți copiii se reîntorc în clase”, este primul argument în favoarea vaccinării, așa cum rezultă din imaginea de profil de pe contul oficial de Facebook al președintelui Iohannis.

„Vaccinarea oprește pandemia! Să revenim cât mai curând la normalitate!

Toți copiii se reîntorc în clase

Îi revedem pe cei dragi

Ne bucurăm de vacanțe în siguranță

Mergem din nou la concerte și spectacole

Ne vaccinăm, reușim împreună!”, este mesajul promovat de președintele Iohannis.

Actualmente, Ministerul Educației Naționale (MEN) desfășoară o campanie de susținere a vaccinării în școli, în ciuda opoziției părinților.

2 COMENTARII

  1. Vaccinarea nu oprește pandemia.

    doavdă : au zis că mai e nevoie de a 3-a tură, și apoi abonament pe viață. .. plus că vaccinații transmit virusul și au și mască.

    nu sună ca și cum vaccinul opreșe pandemia. sună ca și cum guwernerul vrea să impună cu forța cele 40 de milioane de doze cumpărate fără să le ceară nimeni

  2. Gândire egoistă de om fara copii! Rusine președintelui oricarei tari ce promovează vaccinarea, cu vaccinuri nesigure, in masa a copiilor care vor fii viitorul țării respective. Cu asta dorește să iasă în evidență pentru o noua medalie de la Comisia Europeana?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite