marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEReacții vitriolice la adresa dr. Vasile Astărăstoae, după articolul său despre vaccinare....

Reacții vitriolice la adresa dr. Vasile Astărăstoae, după articolul său despre vaccinare. Reprezentantul Guvernului a cerut unui moderator să nu-l mai lase să vorbească într-o emisiune

Prof.Dr.Vasile Astărăstoae, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie Iași și fost președinte al Colegiului Medicilor, a avut parte de reacții foarte dure din partea celor care susțin necondiționat vaccinarea împotriva covid-19, după publicarea ultimului său articol pe această temă.

Astfel, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV, prof. Astărăstoae a fost contrat de către Ionel Dancă, șeful Cancelariei Primului Ministru.

Acesta din urmă i-a cerut lui Victor Ciutacu să intervină când se discută despre „subiecte sensibile”. El a spus că dr. Astărăstoae este legist, nu specialist în infecțioase și epidemiologie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Mi se pare foarte periculos ceea ce se întâmplă în emisiunea dumneavoastră. Ar trebui să interveniți acunci când se vorbește despre asemenea subiecte sensibile.

Dumneavoastră, cu tot respectul, aveți obligația în calitate de moderator să moderați luările de poziție cu privire la teme sensibile. În momentul de față, vaccinarea este un subiect extrem de sensibil și trebuie cât mai multă informare.

Domnul Astărăstoae este de meserie legist. Eu aș fi foarte interesat să ascult opiniile medicilor care sunt specialiști în infecțioase și epidemiologie”, a spus Ionel Dancă.

„Sunt aici să moderez, nu să cenzurez”, a spus moderatorul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului  R3Media.

De replici acide a avut parte fostul președinte al Colegiului Medicilor din România și la Antena 3.

În replică, profesorul Astărăstoae a spus că se va retrage din dezbaterea despre vaccin și covid-19.

„În România, este imposibilă o dezbatere serioasă pe subiectul COVID-19. Totul se reduce la insulte, injurii și ură. De aceea, de astăzi, nu voi mai interveni pe această temă. Mă voi întoarce la subiectele care îmi sunt dragi”, a reacționat dr. Vasile Astărăstoae.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate