ACTUALITATEReacții la declarațiile lui Ludovic Orban | Daniel Gheorghe salută mesajul liderului...

Reacții la declarațiile lui Ludovic Orban | Daniel Gheorghe salută mesajul liderului PNL. Ovidiu Raețchi spune că șeful liberal „a ajuns să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban”

Declarațiile lui Ludovic Orban, privind necesitatea apropierii PNL de zona tradițională a poporului român și a promovării valorilor creștine, nu au trecut neobservate.

Taberele par formate deja în partidul de guvernământ. Primul, a reacționat deputatul PNL Daniel Gheorghe.

Acesta a salutat declarațiile lui Ludovic Orban, afirmând că „PNL ori va fi un partid cu adevărat Național, ancorat în moștenirea plină de patriotism și sacrificiu a Brătienilor, ori nu va mai fi deloc!”

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Mă bucur că președintele PNL, Ludovic Orban, a accentuat astăzi faptul că morala Creștină, Biserica și Națiunea sunt valori fundamentale pentru Liberalismul din România!
Nu pot accepta sub nicio formă pervertirea ideii de dreapta politică în România sub forma unui anticlericalism vindicativ și agresiv, un curent lipsit de orice rădăcină identitara și contrar spiritualității creștine care a dat naștere însăși Europei moderne!
Am spus-o și repet: PNL ori va fi un partid cu adevărat Național, ancorat în moștenirea plină de patriotism și sacrificiu a Brătienilor, ori nu va mai fi deloc!”, a scris Daniel Gheorghe pe facebook.

Din tabăra progresistă a reacționat Ovidiu Raețchi, fost parlamentar al PNL. El l-a acuzat pe Ludovic Orban că vrea să meargă pe drumul celuilalt Orban, Viktor de la Budapesta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Mie Ludovic Orban mi s-a părut destupat la minte și liberal. Când a început să umple conducerea PNL de grupuri de rugăciune, am zis că face un compromis politic. Când a mers pe drumul lui Dragnea la Referendumul pentru Familie, am zis că mai face un compromis politic. Când mi-a explicat la Referendum – după ce l-am criticat – cum vine treaba cu neo-marxismul, am zis că e doar puțin depășit de vremuri. Când a interzis liberalilor să semneze proiectul CNCD pentru parteneriatul civil, m-am gândit că se lasă păcălit de sondaje superficiale.

Dar astăzi, după ce l-am auzit dezlănțuindu-se cu crucea și Biblia, propunându-și să facă din partidul istoric al burgheziei și intelectualității laice și modernizatoare o caricatură de partid al lui Octavian Goga, îmi dau seama că a ales deja să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban. Și asta deja nu mai e o problemă internă a PNL – devine o problemă pentru România, stat care a reușit până acum să echilibreze sănătos în această regiune derapajele Poloniei și Ungariei”, a scris progresistul.

Ovidiu Raețchi este fiul fostului jurnalist Geo Raețchi, acuzat că a fost informator al Securității pe vremea comunismului.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. În cursă se află Ludovic Orban, actualul lider al PNL și premierul Florin Cîțu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. ar fi bine, insa cei doi nu au NICI O LEGATURA ! IN TIMP CE VIKTOR ISI PROTEJEAZA ECONOMIA SI TRADITIILE SI LIBERTATILE FUNDAMENTALE LA INTERIOR, #SCLAVETELE ORBAN ACHIESEAZA LA INCALCAREA CONSTITUTIEI, DISTRUGEREA TARII SI GENOCID ! SPER CA TOTI SCLAVETZII SECURIMII ANTI-ROMANESTI SA RASPUNDA P[ENAL PENTRU FAPTELE ABOMINABILE PE CARE LE-AU FACUT SI LE FAC IN CONTINUARE IMPOTRIVA NOASTRA SI A TARII ROMANESTI! ROMANIA TREZESTE-TE !

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...