ACTUALITATEReacții dure și din PNL împotriva cărții de identitate gender. Pavel Popescu:...

Reacții dure și din PNL împotriva cărții de identitate gender. Pavel Popescu: Este o eroare gravă. Daniel Gheorghe: Să înțelegem că MAI este în avangarda revoluției culturale a genului?

Tot mai multe voci din lumea politică contestă noul model al cărților de identitate propus de Ministerul Afacerilor Interne și care a fost adus în atenția opiniei publice de R3media.

După cei de la AUR, a venit rândul a doi cunoscuți parlamentari ai PNL să ia atitudine. Primul a fost deputatul Pavel Popescu, care este și președintele PNL Sector 4. El a spus că înlocuirea rubricii „sex” cu „gen” este o eroare.

„Eu cred și sper din suflet că trecerea cuvântului “GEN” în loc de “SEX” pe specimenul de CI făcut public e doar o gravă eroare din partea autorităților. Eroare pe care desigur, o vor repara”, a scris Pavel Popescu, într-un mesaj pe Facebook.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Un mesaj și mai dur a avut deputatul Daniel Gheorghe. Acesta s-a întrebat dacă nu cumva Ministerul Afacerilor Interne „este în avangarda revoluției culturale a genului”.

„Este inadmisibila abordarea ideologică care reiese din noua carte de identitate! Să înțelegem că MAI este in avangarda revoluției culturale a genului? Oare „marșul lung prin instituții” a trecut de nivelul gardului de la fostul sediu al CC al PCR și acum a ajuns în toate cotloanele fostului sediu simbol al puterii comuniste?

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ideologia de gen nu are ce căuta pe actele de identitate ale Românilor, Români definiți prin tricolorul roșu, galben și albastru, simbolul ancestral și definitoriu al identității românești, iar nu prin vreunul din cele peste o sută de „genuri” pe care noii revoluționari totalitari ai postmodernității încearcă a le impune prin orice mijloace drept norma socială unei umanități tot mai agresate de aberații ideologice bizare!

Și încă ceva: Constituția României spune limpede că România este stat Național, așadar autoritățile centrale, guvernamentale în speță, sunt obligate să respecte Identitatea Națională, reprezentată de însemnele tricolorului românesc, iar nu fantasmagorica identitate de gen!”, a anunțat el pe facebook.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Mvaaai, „dragii politruci” au descoperit apa calda si mersul pe jos!
    Modelul noului act de identitate este stabilit de mult timp, dar politrucii „patrioti” l-au descoperit abia dupa ce a fost implementat!
    Atata ipocrizie, mi-e greata!

  2. Personal, apreciez ca atare pe oricine care face un demers pentru apararea fiintei nationale a Poporului Roman, indiferent de pozitia pe care o are in societate. Daca sunt politicienii, acest demers ar fi mult mai eficient sa fie facut in cadrul partidului sau in parlament. Atunci s-ar vedea mai clar cine sunt cei care vor sa distruga natiunea. Poate atunci, asa cum ne indeamna si Imnul National, ne vom destepta inainte sa mergem la vot. Sunt prea multe organizatii si uniuni din afara sau interiorul tarii care saboteaza Romania si numai o Mare Unire a celor care inca isi mai iubesc Tara, politicieni sau simplii cetateni, ar putea sa-i opreasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...