ACTUALITATEReacții din societatea civilă față de demiterea lui Octav Bjoza | Asociația...

Reacții din societatea civilă față de demiterea lui Octav Bjoza | Asociația Neamunit, Liviu Mihaiu, Dana Budeanu: Nu mai aveți Dumnezeu, criminalilor!

Știrea zilei este, fără îndoială, demiterea subsecretarului de stat Octav Bjoza din aparatul guvernamental, din poziția de reprezentare a deținuților politici din timpul comunismului.

Asociația Neamunit a reacționat, declarându-se consternată de decizia premierului. Neamunit anunță că-l va sprijini pe Octav Bjoza în continuare.

„Ne declarăm consternați de această decizie a guvernului Cîțu, și ne arătam solidaritatea față de domnul Octavian Bjoza, care merită tot respectul, aprecierea și susținerea, atât pentru lupta pentru libertate și suferințele sale din timpul regimului comunist, cât și pentru toate luptele purtate pentru memorie si dreptate pentru foștii deținuți politic anticomuniști din țara noastră.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media. 

Considerăm că nu există la ora actuală în România o persoană în viață, mai potrivită pentru a conduce Secretariatul de Stat pentru Recunoașterea meritelor luptătorilor impotriva regimului comunist, decât domnul Octavian Bjoza”, arată comunicatul trimis pe adresa redacției R3media. 

La rândul său, jurnalistul Liviu Mihaiu a criticat această decizie.

„A venit și pedeapsa pt că a criticat abuzurile legislative ale liberalilor si a găștii de la Cotroceni împotriva urmașilor foștilor deținuți politici, aflați in conflict deschis cu celălalt institut… Nici PSDeul nu a avut curaj să facă asta….#noapteacahoții ”, a scris și realizatorul de la Radio Guerila, care a „profețit” că prin astfel de măsuri, PNL va ajunge în opoziție în 2024.

Cunoscuta creatoare de modă și personalitate media, Dana Budeanu, a publicat mai multe mesaje pe acest subiect. Ea s-a declarat afectată de decizia premierului Cîțu, mai ales că și bunicul ei a fost deținut politic.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media. 

„Să ne fie rușine față de cei care au făcut ani grei de temniță pentru că au ales doar adevărul și conștiința. Să ne fie rușine față de copiii noștri care ne văd cât suntem de lași”, a scris ea.

„NU MAI AVETI DUMNEZEU!
NIMIC FARA DUMNEZEU! CRIMINALILOR!!!!!!!

DOMNULE CÎTU, EU STIU CINE V A SUNAT SA L DATI AFARA PE BJOZA SI STIU CUM S A PUS PROBLEMA! LEGEA DATA IN DECEMBRIE, MARELE MAR AL DISCORDIEI AZI, DISCORDIE BAZATA PE FAPTUL CA NIMENI NU SE ASEAZA LA MASA ADEVARULUI ISTORIC SI NIMENI (CA ASA AM AJUNS IN 2021 SA TRATAM ISTORIA SI ADEVARUL) NU POATE ANALIZA SI DECIDE ECHILIBRAT DESPRE O MARE, MARE NEDREPTATE CARE INCEARCA SA SE FACA (SI SE FACE CA S A DAT LEGE) IMPOTRIVA FAMILIILOR CELOR INCHISI PE DREPT SAU NU!!!!!, ATENTIE!!!!: SAU NU! (AU FOST INCHISI OAMENI PENTRU CA AU AJUTAT PE NU STIU CINE CU DOUA PERECHI DE CIORAPI, CITITI CA SA INTELEGETI CE AU INSEMNAT ANII AIA!!!)!
ESTE UN SUBIECT FATA DE CARE DVS, PRIMUL MINISTRU CÎTU, EU CETATEAN (A CAREI FAMILIE A FOST INCERCATA GREU SI GRAV DE ACEA PERIOADA) SUNTEM DOAR NISTE MUCOSI!!!!! DOMNUL BJOZA NU ESTE! FATA DE EL SI DE FOARTE MULTI ALTII, FATA DE COMUNITATEA EVREIASCA, FATA DE VICTIMELE ACELOR ANI DE COSMAR, NOUA, TREBUIE SA NE FIE RUSINE SI SA STAM DEOPARTE! NU SUNTETI IN MASURA DE A LUA O ASTFEL DE DECIZIE…DIN PACATE ASTAZI NIMENI NU MAI ESTE!!!!!”, a tunat ea.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...