luni, mai 20, 2024
ACTUALITATERăsturnare de situație în cazul părintelui Calistrat: Doi medici de la UPU...

Răsturnare de situație în cazul părintelui Calistrat: Doi medici de la UPU Iași spun că femeile au fost agresive și cu cadrele medicale și prezentau un comportament deviant

Un medic de la UPU Iași pune în context acuzațiile aduse părintelui Calistrat Chifan, respectiv faptul că a lovit o femeie în curtea unei mănăstiri.

Acesta a povestit pentru BZI.ro faptul că surorile care-l acuză pe părintele Calistrat au fost agresive cu cadrele medicale.  Ba chiar, afirmă medicul, doamnele respective au dat dat dovadă de comportament deviant.

„Am fost de gardă in seara in care au ajuns cele două surori la spital. Vă pot spune că cele două persoane aveau o deviație de comportament specifică unor cazuri de psihiatrie. Cel mai probabil, cele două persoane în cauză au unele probleme de ordin psihic. Acestea au refuzat orice tip de investigație. Nu aveau absolut nicio urgență. Au avut un comportament violent verbal. Două ore au stat, deși nu aveau nimic. Asta în timp ce vorbeau urât și ne adresau injurii. În tot acest timp, oamenii stăteau cu plăgi, având și cazuri grave în unitate” a spus un medic care se afla de gardă și care a dorit să rămână anonim, pentru BZI.

Declarația acestuia a fost confirmată de către prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași:

„Pacientele, surori, de 34 și 43 de ani s-au prezentat inițial, în Unitatea Primiri Urgențe la ora 19 declarând că au fost agresate de către un bărbat. Au plecat imediat și au revenit la ora 20.30 solicitând din nou consul medical. Au fost evaluate, atât de către medicul primar de medicină de urgență, cât și de colegii de gardă din oftalmologie și ORL. Diagnosticul a fost de agresiune declarativ, traumatism cranio cerebral cu pierderea stării de conștiență, de asemenea declarativ. S-au evaluat durerea de la nivel parietal, nivelul capului şi a urechii. A mai fost declarată o durere la nivelul toracelui și au fost evidențiate două escoriații la pacienta de 34 de ani, una la nivelul cotului, una la nivelul genunghiului. Pacientele, cealaltă avea doar traumatism cranio cerebral, cu pierderea stării de conștiență, la fel agresiune declarativă. Ca mecanism al acestui traumatism nu au fost evidențiate leziuni care să necesite internare sau vreo intervenție medicală. Au refuzat continuarea investigațiilor medicale, radiografia toracică, a fost temporizată sub semnătură. Au fost îndrumate către consult de neurochirurgie la spitalul Prof. Nicolae Oblu și de asemenea au fost îndrumate către IML în condiţiile în care declară o agresiune fizică. Au fost ca stare generală, destul de influențată în sensul agresiunii verbale către personalul medical, către medicii primari de urgență și o atitudine inadecvată față de pacienții foarte gravi care se aflau în urgență în acel moment.” a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

20 COMENTARII

 1. Absurdul situației: progresiștii care ne toacă zilnic la cap că nu există femei și bărbați, ne scot ochii cu „două femei”. Drepturi egale doar la dat, nu și la luat?

 2. Sa dai o scatoalca unei femei de cade la pamant, nu cred ca poate fi scuzat. Nu am vrut sa o spun initial, dar parintele e cunoscut ca mai bate calugări…

  • Domnule Ștefan, nu judecați de pe margine, mai ales că ați văzut doar un fragment, posibil editat! Sunteți sigur că indivizii aceia chiar erau femei? Ce este femeia? Ce dacă dai într-o femeie, de ce aveți o atitudine sexistă? Femeile au drepturi egale cu bărbații, atât la dat, cât și la primit – nu se poate să fie egale doar pe jumătate. Și mie îmi vine să-i ard o scatoalcă unei „femei” care urlă „ce p…la mea!”, în parc, printre zeci de copii.

   Este evident că părintele a fost provocat, dovadă că erau pregătite să filmeze, să înregistreze. Agresiunea lor nu o vedeți, vă lăsați manipulat de mesajul emoțional „a lovit două femei”?

   • ce scrii tu aici nu e atitudine de crestin.. probabil esti chiar calistrat.
    Dumnezeu ne-a lasat semne despre acesti ‘duhovnici publici’, pentru cine are ochi sa le vada, pentru cine prefera sa bage capul in nisip, putea sa le si omoare pe femeile alea, ca tot ii gaseau circumstante atenuante, ba chiar si scripturistice, ba ca Hristos ar fi batut si el la randul Lui, ba ca Sf Nicolae i-a dat o palma lui Arie.. samd.
    Oculta a investit mult in imaginea lor, iar acum trebuie sa-i scoata basma curata, pentru a continua sa-i foloseasca in lucrarea de pierzanie a credinciosilor.

 3. „Pacientele, surori, de 34 și 43 de ani s-au prezentat inițial, în Unitatea Primiri Urgențe la ora 19 declarând că au fost agresate de către un bărbat. Au plecat imediat și au revenit la ora 20.30 solicitând din nou consult medical? Ce au facut cele doua individe intre orele 19 si orele 20.30 dupa ce au plecat de la spital? Si-au facut smen ca sa dea impresia ca au fost agresate? Cine se ascunde in spatele celor doua?

  • stim ca se ascunde cel cu coarne, e normal sa-l ispiteasca pe calistrat, e meseria lor de draci, dar Hristos a lasat alte arme de lupta, nu violenta fizica asupra oamenilor pe care acei draci ii controleaza.. Dumnezeu incepe sa faca curatenie in biserica, prea multe vedete cu buzunarele pline in cler, lupi in piei de oaie

 4. Ce articol…
  Ca şi cum ar povesti coafeza victimelor lui Râmaru ce femei răutocioase erau toate şi cum au meritat să fie sugrumate.

 5. Probabil, nu zice nimeni că nu, dar asta nu îl scuză pe popă de gravitatea reacției sale.
  Nu dai într-o femeie decât în legitimă apărare. Și chiar și atunci te ferești cât poți. Or eu nu am văzut ca aia să-l fi lovit pe popă. Că era cu gura mare, aia este. Multe sunt așa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE