miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATERareș Bogdan spune că AUR va intra în Parlament

Rareș Bogdan spune că AUR va intra în Parlament

Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, afirmă că PNL ar trebui să obțină suficiente voturi încât să beneficieze de o majoritate „stabilă, de peste 60%”.

Acesta crede că partidul AUR va intra în Parlament. Partidul AUR a fost înființat în 2019 și are doi co-președinți: pe George Simion și pe jurnalistul Claudiu Târziu.

„Cred că în această criză trebuie să vedem şi o oportunitate. Președintele a spus întotdeauna şi a recunoscut că PNL a făcut un efort extraordinar, iar în acest an a trebuit să negocieze cu 7 partide. Poate cel mai onest partid alături de noi a fost PMP. USR nu a dorit intrarea la guvernare, a fost un an dificil. Cel puțin, pe chestiuni serioase ne-au susținut în parlament.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Lucrurile sunt destul de clare astăzi, privind înainte cu o săptămână sondajele de opinie. Avem o prezență la vot undeva între 36% și 38%, deci sub 40% din păcate, dar pot apărea surprize. Putem realiza un scor istoric de 32% maxim, dacă oamenii realizează cât de importante sunt alegerile.

De asemenea, ne așteptăm ca pe baza mobilizării și a personalităților, în frunte cu Cristian Diaconescu, Traian Băsescu, Eugen Tomac, PMP să intre în Parlament cu un scor de 6-7%, USR să obțină un scor în jurul a 20%, și practic să avem o majoritate stabilă, pe locuri parlamentare, de peste 60%, și practic stânga să nu aibă mai mult de 30-35%, respectiv PSD și Pro România domnului Ponta.

Sigur va apărea o nouă forță politică, care va încerca să intre la guvernare, vorbim de AUR. Acestea sunt forțele politice care au acces.

Aşa cum arată sondajele, PNL va câştiga alegerile parlamentare, urmate de PSD şi USR. Împreună cu USR şi PMP, putem avea trei curente care să reformeze România, să facă o modernizare.

Noi ne uităm la oameni performanţi, care să primească o parte din responsabilitatea guvernării. Cert e că noi nu dorim nicio colaborare cu PSD”, a declarat Rareş Bogdan la B1tv.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE