ACTUALITATEDialog despre Raportul Matic la Vocea Libertății: Mihai Neamțu - Cătălin Sturza...

Dialog despre Raportul Matic la Vocea Libertății: Mihai Neamțu – Cătălin Sturza – Diana Paul. Cătălin Sturza: Agenda globalistă, woke, s-a accelerat odată cu administrația Biden. Iar mesajul e: nu mai e loc de opoziție

Sâmbătă 26 iunie, la Vocea Libertății, scriitorul Mihai Neamțu i-a avut ca invitați pe publicistul Cătălin Sturza și pe tânăra Diana Paul.

Diana Paul este tânăra de 19 ani din Cluj-Napoca, cunoscută pentru răspunsul la întrebarea: ce înseamnă vaccinul pentru mine?.

Tema discuției a fost subiectul fierbinte al acestor zile: adoptarea de către Parlamentul European a raportului Matic. Documentul a fost votat, din România, doar de parlamentarii USRPLUS.

Unul dintre liderii partidului, Dacian Cioloș, a încercat să explice votul său pentru document prin sentimente creștinești.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Invitații au comentat critic aceste afirmații, iar printre altele, Cătălin Sturza a arătat că agenda globalistă progresistă pare că a luat un avânt puternic după alegerea administrației Biden în SUA.

O dovadă în acest sens ar fi și reacția vitriolică din UE față de legea care protejează minorii în Ungaria.

„Acest scandal pe care l-a produs o legislație din Ungaria care protejează tinerii de îndoctrinare, până la urmă, de o formă de pornografie, a depășit orice așteptare. Nu mă așteptam să existe o asemenea proporție, de asemenea intensitate a acestui scandal.

Iar elitele par a arăta că sunt dispuse să poarte acest război și frontal, nu numai prin pași prin învăluire. Ceea ce arată că agenda asta globalistă, woke, s-a accelerat foarte tare odată cu administrația Biden. Iar mesajul e că nu mai e loc pentru opoziție, nu mai e loc pentru critică, pentru altă părere. Ne îndreptăm spre punctul de vedere unic și știm ce înseamnă asta în istorie: fie sunt teroriști domestici, așa cum se întâmplă în SUA, nu vorbim de persoane ridicalizate, vorbim de critici față de administrația Biden.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Sunt numiți creștinopați, medievali, chiar la noi s-a folosit sintagma teroriști pentru cei care nu erau de acord cu anumite campanii ale Guvernului”, a spus Cătălin Sturza.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...