ACTUALITATEDialog despre Raportul Matic la Vocea Libertății: Mihai Neamțu - Cătălin Sturza...

Dialog despre Raportul Matic la Vocea Libertății: Mihai Neamțu – Cătălin Sturza – Diana Paul. Cătălin Sturza: Agenda globalistă, woke, s-a accelerat odată cu administrația Biden. Iar mesajul e: nu mai e loc de opoziție

Sâmbătă 26 iunie, la Vocea Libertății, scriitorul Mihai Neamțu i-a avut ca invitați pe publicistul Cătălin Sturza și pe tânăra Diana Paul.

Diana Paul este tânăra de 19 ani din Cluj-Napoca, cunoscută pentru răspunsul la întrebarea: ce înseamnă vaccinul pentru mine?.

Tema discuției a fost subiectul fierbinte al acestor zile: adoptarea de către Parlamentul European a raportului Matic. Documentul a fost votat, din România, doar de parlamentarii USRPLUS.

Unul dintre liderii partidului, Dacian Cioloș, a încercat să explice votul său pentru document prin sentimente creștinești.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Invitații au comentat critic aceste afirmații, iar printre altele, Cătălin Sturza a arătat că agenda globalistă progresistă pare că a luat un avânt puternic după alegerea administrației Biden în SUA.

O dovadă în acest sens ar fi și reacția vitriolică din UE față de legea care protejează minorii în Ungaria.

„Acest scandal pe care l-a produs o legislație din Ungaria care protejează tinerii de îndoctrinare, până la urmă, de o formă de pornografie, a depășit orice așteptare. Nu mă așteptam să existe o asemenea proporție, de asemenea intensitate a acestui scandal.

Iar elitele par a arăta că sunt dispuse să poarte acest război și frontal, nu numai prin pași prin învăluire. Ceea ce arată că agenda asta globalistă, woke, s-a accelerat foarte tare odată cu administrația Biden. Iar mesajul e că nu mai e loc pentru opoziție, nu mai e loc pentru critică, pentru altă părere. Ne îndreptăm spre punctul de vedere unic și știm ce înseamnă asta în istorie: fie sunt teroriști domestici, așa cum se întâmplă în SUA, nu vorbim de persoane ridicalizate, vorbim de critici față de administrația Biden.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Sunt numiți creștinopați, medievali, chiar la noi s-a folosit sintagma teroriști pentru cei care nu erau de acord cu anumite campanii ale Guvernului”, a spus Cătălin Sturza.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...